Mi van akkor, ha nagyon szeretnénk egy R35 GT-R-t, de nem gyári állapotban, hanem mondjuk Liberty Walk szettel felszerelve? 
Nos, akkor először is nagyon vastag pénztárácával kell rendelkezni, mert már maga az alap is 10 millió felett van, ha pedig még a szélesítést is szeretnénk rá, akkor bizony még pár millióval kell fáradni a kasszához. 
Akinek mondjuk nincs ennyi pénze és beéri kevesebbel is, annak azért van más opció is....
 
Japánban nem ismernek lehetetlent és ott sem mindenkinek van lehetősége 1000 lovas Godzillákkal szaladgálni, ezért alkották meg a kicsinyített verzióját az R35-nek, ráadásul mindjárt nyitott változatban! 
Az alap a Daihatsu Copen, ami mindennek nevezhető, csak nagynak és félelmetesnek nem. Jópofa Kei, amiben 660 köbcentis motor dolgozik. A karosszéria megkapta a komplett szettet, aminek a szélesítések, az első-hátsó lökhárító és hátsó szárny is a része. Hátul négy darab kipufogóvég próbálja keményebbé tenni a Baby Godzilla-t, de nem valószínű, hogy sokan komolyan vennék a "fenyegetést", pedig vicces lenne ha beépítenék az R35 motorját, ami egyébként fizikai képtelenség az autó mérete miatt. 
 
A levegős rendszer ráengedi az Advan felnikre és az azokra szerelt Yokohama slick gumikra  a kocsit, ami Marlboro dekort kapott, hogy még sportosabbnak tűnjön. A beltérben a pirosba öltöztetett kormány sugall némi sportosságot.
 
Kéne vagy inkább nem? 
Még több képért KATT IDE! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2020. október 18.)

Forrás: Fast Car