Jonathan már fiatalon megfertőződött a tuninggal és az autók iránti rajongással. Egyrészt ott van a Halálos Iramban széria, másrészt sokat játszott videójátékokkal, ahol aztán hamar eldőlt, hogy a japán gépek állnak hozzá a legközelebb, azon belül is a Mitsubishi Lancer Evo. Az már majdnem mindegy volt, hogy V-VI-VII vagy akár X, de az biztos volt, hogy neki kell egy Evo! 
 
Ugrojunk kicsit előre az időben ,amikor Jonathannak már van jogsija és elegendő pénze ahhoz, hogy megvegye álmai autóját. Egy Evo X elég sokunknak elegendő lenne a boldogsághoz, viszont Jonathan nem csak egy olyan autót szeretett volna amit élmény vezetni, de egyedinek is kellett lennie. 
 
Így került fel a Varis V3 első lökhárító, a Chargespeed első sárvédők, Varis V2 küszöbök, Chargespeed hátsó szélesítések, egy óriási Battle Aero hátsó szárny, Vland első és hátsó lámpák, Aeroflowdynamic VI diffúzor. A futómű Airlift Performance elemekből álló levegős rendszer és ez engedi rá a kasznit a Volk CE28SL felnikre, amiknek a mérete 10,5x18. 
 
A beltérben Ams váltógomb, a jellegzetes Bride anyagból készült váltózsák, a szintén ezzel az anyaggal behúzott könyöklő, Status biztonsági övek és egy univerzális merevítő, amire az öveket is fűzték, jelentik a változást. 
 
Egy ilyen autó esetében a teljesítménynek is fontos szerepe van, úgyhogy Injen légszűrő, Grimmspeed boost controller, MAPerformance leömlő, ETS intercooler, Mishimoto hűtő, csövek és Mishimoto Racing termosztát, Torque Solution motortartók és RT Tuning programozás szerepel a listán. 
 
Jonathan szeretne még több erőt kiprésleni a motorból a jövőben. Arra kérdésre, hogy megbánt-e bármit is az eddigi átalakítások során, csak annyit felel, hogy: "Nem. Bármi ami esetleg nem jól sikerült vagy tévedés volt, az mozdított előre és ezért tartok ott, ahol most vagyok." 
Ezt lehet többféleképpen érteni, mindenestre jó látni, hogy egy-egy kudarc így tud motiválni valakit. 
 
Ez az autó elég brutál megjelenéssel bír és biztos vagyok benne, hogy a teljesítményére sem lehet panasz! Ha szeretnétek még több képet látni az autóról, akkor nincs más dolgotok, mint IDE KATTINTANI! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. január 05.)

Forrás: Slammedenuff