A SEMA Show is pont olyan mint bármelyik kiállítás vagy találkozó. Tele van érdekes építésekkel és van pár, amit egyből felkap az internet és a csapból is az folyik, illetve vannak olyanok amikről kevesebbet írnak, nem látni annyi képet róluk, pedig semmivel sem tudnak kevesebbet mint a „celebprojektek”.

Ilyen például ez a C5 Corvette is, amit teljesen átformált a Pandem szett. A Tra Kyoto régóta híres arról, ahogy átformálja a modernebb gépeket szettjeivel és old school kinézetet varázsol egy-egy frissebb gépnek. Remek példa erre a Boss kittel szerelt FD RX-7. A Corvette esetében kicsit a ’70-es években futott, C3 modell megidézése volt a cél, ami sikerült is.

A készlet első lökhárítóból, toldatból, splitterből, új hűtőrácsból, irányjelzőkből, fényszórókból, küszöbökből, első-hátsó szélesítésekből, átdolgozott hátsó részből és hátsó szárnyból áll. A kerékjáratokban durván széles és csillogó peremekkel rendelkező Work felnik forognak, belül pedig versenyülések, Nardi kormány, korhű óracsoport,és némi csövezés jelenti a változást. Az autó egyébként az 1976-os Chevrolet Corvette Spirit of LeMans tiszteletére készült és ezért kapta meg az ezüst kaszni a piros, fehér, kék dekort, a motor pedig ITB-vel szerelt V8, amiről csak elképzelni tudjuk mekkorát szólhat.

A végleges Pandem szett bemutatója majd az Tokyo Auto Salon-on fog megtörténni, úgyhogy biztosan fog még változni addig, mindenesetre ez a Corvette is rendesen csavargatta a fejeket a Toyo Treadpass területén.  

Forrás: Carstyling.hu