Annak is megvan az előnye, hogy az ember gyakran kilátogat autós eseményekre. Én például, azon felül hogy a barátaimmal tölthetem az időt, rengeteg új autót/autóst is megismerek közben és így sikerül olyan gépekre is felfigyelni, mint Imi A3-as Audija. Wörthersee-n is feltűnő volt a jellegzetes színével, A Ferrari felnikkel és a parkolóban földhöz vágva igazi szemmágnesként működött.  Az autó már más tulajdonában van, így ez remek alkalom arra, hogy "megemlékezzünk" az autóról. 
 
2016-ban került hozzám, egyenesen Svájcból. 2.0 TFSI Quattro Sportback manuál6, 2x S-line (az optika nem volt S). Panoráma, adaptív bixenon, félbőr S-line belső, fekete felhővel, Bose, stb. Törve sosem volt, minden kasznieleme gyári. Ilyen autót kerestem, mely esetében nem az autó javítására kell költeni, hanem a fejlesztésére. Első évben kapott egy világos szürke fóliát, Kuzma Balázs S3-asából egy LowFabrik airt, és Pleie Clubsport, TÜV-ös bukócsövet. Ekkor limitált kiadású gold brushed Radi8 r8cm9 19" felniket, és fekete nagy Recarokat (köszi Nyunyi! - neki volt a Mastaircardos S4-ben) kapott és készen volt a 2017-es kinézet. A kisrendszámot kibuliztam magamnak, nem volt egyszerű, de kis fondorlatossággal bárki el tudja intézni, akinek frissen behozott autója van és az országban létezik még egy ilyen típusú autó, melyre engedélyezték a B-t. 2017 év vége: fóliát lehúztuk, kapott ekkor S3 gyári frontot, hátul ehhez illeszkedő, díszléc nélküli facelift hátsó lökhárítót, RS3 diffúzort és RS3 tetőspoilert. Lökhárító betétek, tükörborítás és a spoilerek zongoralakk feketére fényezve, a karosszéria pedig kapott egy 3M electric wave lilás-kékes fóliát. Illetve felnicsere: Ferrari 458 Italia. Kormány: 0 kilométeres Audi TT 8S S-line, kislégzsákos. Ezzel húztam le a 2018-as szezont. Az autó a tavalyi kinézethez képest teljesen megváltozott, viszont 2019-re már nagyon nagy újdonságot sajnos nem tudtam volna elérni az autóval. Úgy érzem, magamhoz képest kimaxoltam, amennyire lehetett. Mivel fóliázással foglalkozunk, ezeket saját magunknak megoldottuk, kollégám és barátom, Sott Balázs segítségével. A technika sem maradt érintetlen: Kuzma Balázs barátom segítségével (egyébként végig ő szervizelte gondosan az autót, illetve Mondzinger Gergő barátom) kapott egy Kollár-féle stage2 programozást, nyitott kipufogórendszerrel, rajtprogrammal, pop&bang kiegészítéssel. De ez a sok-sok időt és pénzt felemésztő játék nem jöhetett volna létre, ha nincs egy megértő párom, Reni. Neki is óriási köszönettel tartozom! Továbbá az Elite District és Clean Style Garage csapatnak szeretnék köszönetet mondani. Klassz csapat, együtt megyünk minden évben (2x) a Wörthersee eseményekre, és egyéb itthoni autós találkozókra.
 
Köszönöm Imi! Biztosak lehetünk benne, hogy a következő autó sem marad majd gyári állapotban és kíváncsian várom, mi lesz az alap, illetve milyen megoldásokat fog eszközölni a tulaj és a csapat a gépen! 
 
További képeket IDE KATTINTVA találtok! 
 
Képekért köszönet: Chris May, Balázs Kinga Photography, Darius/Lowmedia, Toomyphoto

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2018. október 07.)