Biztos volt már olyan, hogy valami nem tetszett elsőre, de az idő múlásával megváltozott a véleményed és egyre érdekesebbé vált számodra, legyen szó egy cipőről, autóról, okostelefonról vagy akár egy dalról. Ha nem elutasítóan közelítünk meg valamit, akkor megtalálhatjuk azokat az előnyös tulajdonságait, amitől egész jó választásnak tűnhet. 
 
Na most Ray Soria, 2006-ban szeretett bele az IS250-be, de valahogy mégsem jutott el odáig, hogy vegyen magának egyet. Aztán egy évvel később bemutatták az IS F modellt, ami a BMW M3-nak és a Mercedes-Benz C osztály AMG-nek készült ellenfélként, de már nem volt akkora hatással Ray-re mint korábban. Nem sokkal ezután megjelent az RC F, ami egy igencsak sportos kupé, agresszív formával és bár Ray-nek ez sem tetszett első ránézésre, de a tudása miatt felkapta rá a fejét. 5 liter V8 (2UR-GSE) 467 lóerővel, hátsókerék hajtással, 8 sebességes "Direct-Shift" automata váltóval. Ennyi elég is volt, hogy a GT500 elmenjen a háztól és helyére egy RC F kerüljön a garázsba! 
 
Ez eddig szép és jó, de a gyári állapot kevés volt a helyi találkozókon és Ray minél több összejövetelre gurult ki, annál inkább érezte, hogy változtatni kell a kocsin! Az autó már alapból szélesebb mint az IS modellek, nagyobb kerekek férnek el alatta, tele van mindenféle légbeömlővel, szóval nem volt szükség durva bodykitre, viszont felkerült egy Alpheyga karbon GTS szárny és egy Lexon carbon diffúzor, valamint az autót szatén fekete fóliával húzták be. 
 
A kerékjáratokba HRE FF04 felnik kerültek, 10x20 és 11x20 méretben, 275/30 és 285/30 méretű Milestar MS932 XP+ gumikkal szerelve. A futómű természetesen levegős és az Airlift logoját viseli, illetve 3P vezérlő gondoskodik a sportos, de egyben kényelmes utazásról és a biztos úttartásról. A beltérhez nem kellett hozzányúlni, mert a gyártó tökéletes munkát végzett, a gyári sportülések pedig valódi remekművek. Ray tökéletesen elégedett autójával, ami teljesen érthető.
 
Nagyon fekete, nagyon dögös, nagyon kéne! 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 

 
 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. június 10.)

Forrás: State of Speed