A stance kultúra szépen fejlődött az elmúlt évek alatt és ezzel együtt nőtt a versengés is. Mindenki  szebbet, jobbat, alacsonyabbat szeretne a másikénál. Azt gondolom, ez addig jó, amíg nem másoknak akarunk megfelelni, hanem a saját hülyeségeinket akarjuk megvalósítani. Onnantól, hogy a like-ok határozzák meg a folyamatokat és a felhasznált alkatrészeket, már elveszti a dolog a varázsát. Ha jobban megnézünk egy fotósorozatot egy-egy találkozóról/kiállításról, akkor rengeteg durván átépített csodát lehet látni, de azért akadnak olyanok is, amik kitűnnek a tömegből, de még használható állapotban maradtak, illetve nem használtak szélesítéseket, hatalmas szárnyakat vagy éppen óriási peremekkel szerelt csillogó felniket. 
 
Naoki Toyota-ja kiváló példa erre, bár meglepetésben itt sincs hiány. A karosszérián 326 Power 3D szettet és 326 Power hátsó szárny jelenti a legnagyobb változást, amiből utóbbit főleg Silvia-kon láthattunk eddig, de itt is nagyon jól mutat. Az ültetésről 326 Power állítható szett gondoskodik, ZSS Racing, Flatwell és Megan Racing alkatrészekkel (lengőkarok, toronycsapágyak, összekötők) kiegészítve. Így már simán elfértek a 326 Power Yabaking felnik, amik körben 9,5x18-as méretűek. 
 
A beltérben Sparco R100 ülések, Momo kormány mellett, a gyári műszeregység helyére szerelt, Haltech IQ3 digitális egység jelenti a változást, amiből következik, hogy a motorháztető alatt van valami turpisság. Ha megnézitek a képeket, amit IDE KATTINTVA értek el, akkor láthatjátok, hogy egy SR20DET került a gyári motor helyére. Azonban ez sem egy akármilyen változat, hanem Tomei SR22 kittel és Garrett GT2871R turbóval, egyedi leömlővel és kipufogórendszerrel, Blitz hűtővel, HPI intercoolerrel szerelt variáns, aminek teljesítményéről nincs információ, de gondolhatjuk ,hogy virgoncabb, mint egy átlagos SR20. A beépítés sem egy pár óra alatt összedobált, "jóvanazúgy" munka, hiszen ha jól megnézzük, akkor elég tiszta környezetben foglal helyet a motor. 
 
Van erő, jó a megjelenés, már csak élvezni kell! Biztos vagyok benne, hogy Naoki ki is használ minden alkalmat! 

 

 

Fórum: Témaindító komment (Statler, 2021. február 28.)

Forrás: Stancenation