Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során már hat alkalommal, rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Idén még nagyobb akciókkal itt a következő felvonás!

Ezúttal ne maradj le!

A most hétvégi eseményt ismételten partnerünk, a világhírű OSRAM legnagyobb hazai e-kereskedője jegyzi. A minőségi név- és arculatváltáson egyaránt átesett LUMENET csapata (korábban: Vilagitas.eu) brutális mennyiségű autós terméket halmozott fel, melyeket európai szinten egyedülálló, extra kedvezménnyel kínál majd Neked! 

Ne feledd, csak négy napig!

Azonnal érdemes szétnézned a termékek között és biztosra menned, hiszen az érdeklődés szokás szerint hatalmas, a legjobb deal-eket várhatóan pillanatok alatt elkapkodják majd. Viszont még ezalatt a négy nap alatt is változik a paletta, ha időben szeretnél értesülni mindenről, kövesd figyelemmel az oldalt, hogy első kézből kapj infókat!

Amire január 19-22. között számíthatsz, annak a fele sem tréfa! Közel 100 autósizzóval és  termékkel az eddigi legnagyobb leárazásokra kerül sor, az akciós készletek erejéig. Légy résen, most nagyot spórolhatsz!

Ne feledd: az árak csak január 22. vasárnap éjfélig élnek majd!