A DOTZ standja a tavalyi Tuning World Bodensee-n

Bár a jelenlegi hóesésben még nagyon távolinak tűnik, valójában már csak pár hét és végre visszavonhatatlanul beindul a szezon: ideje lassan végezni a vasak összerakásával, hiszen idén is számos remek nemzetközi esemény várja az autósokat, melyen ott KELL lenni. Európában az alábbi rendezvényeket ajánlja a DOTZ!

Hatalmas megtiszteltetés, hogy a sor a budapesti szezonnyitóval kezdődik. A március 23-25 között esedékes AMTS-t talán senkinek sem kell már bemutatni: hazánk legnagyobb autóshowja idén is rengeteg nemzetközi látványossággal, sztárvendéggel és új programmal vár, minden nfót megtalálsz a hivatalos weboldalon. Ha még nem vetted meg a jegyed, február 28-ig mindenképpen érdemes élni a kedvezményes árakkal - nem utolsósorban pedig egy autót is nyerhetsz vele!

Április végétől a Wörthi-tó mellett is beindul az élet, ahol a legendás Mischkulnig benzinkút jelentette epicentrum körül kezdetét veszi a hivatalos rendezvényt megelőző Vor Dem See, heteken át aszfaltot koptató autók ezreivel, Európa, sőt lassan nem túlzás, hogy a világ minden tájáról. A hivatalos esemény május 9-től veszi kezdetét, a legendás Wörthersee GTI-Treffen 37. alkalommal nyitja meg kapuit Reifnitz városában. Itt pedig már a DOTZ itt is és bemutatja legfrissebb termékeit is, amit a tunerek többnyire még csak a katalógusokból ismerhetnek. Infók itt!

Érthetetlen módon idén két hét csúszással, pont a hivatalos Wörthivel egy időben debütál kontinensünk legnagyobb tuning showja is, a Tuning World Bodensee, melyet mi is rendszeresen látogatunk. A Messe Friedrichshafen május 10-13. között telik meg átépített gépekkel, az ETS keretei között pedig ismét megmérkőzik egymással Európa 64 legszebb autója. Mi ott leszünk! Infók itt!

Az ausztiai Linzben található PlusCity bevásárlóközont parkolóháza autentikus éjszakai találkozót kínál a tunereknek, aféle klubos-bandázós hangulatban. A május 20-án este esedékes rendezvéy sztárvendége pedig nem más, mint Jean Pierre Kraemer, a JP Performance-tól! infók itt!

Időben szintén kicsit eltolva, idén június 8-9. között  tartják az XS-Carnight-ot, ezúttal Berlinben, az olimpiai stadionban. A hagyományosan egy éjszakás bulira csak Európa krémje kap meghívást épített autók terén, de valószínű idén is esélytelen lesz ennyi idő alatt a felhozatal végignézése. Esemény itt!

A Carnight után pedig egy nap sem lesz pihenni, hiszen az angliai Newcastle-ben,  június 10-én már harmadik alkalommal kerül sor a Culture Shock-ra. A helyszín a Gateshead nemzetközi stadion, ahová egész Európából​​bõséges felhozatal érkezik tuning autókból, legyenek azok víz-, vagy léghûtésesek, airride-osak, vagy statikusak.

Június 29. és július 6. között a legkomolyabb lengyel rendezvény, a Racesim várja a nagyérdeműt, szokás szerint Wroclaw-ban. Az erősen nemzetközivé érett találkozó igazi zarándokhely Európa legkomolyabb tuning gépei számára, a téma rajongóinak idén is mindenképpen ajánlott helyszín!

A szezont pedig dén is "Európa SEMA-ja", a nagyszabású Essen Motor Show zárja a DOTZ számára. A kiállítás december 1-től nyitja meg kapuit, tuning szempontjából több pazar háttéripari pavilonnal, valamint természetesen a Tuning eXperience csanokokkal, ahol egy utolsó téli bemutatkozást kapnak az addig még nem épülő autók. Na és persze természetesen a DOTZ is kiállít!

Tetszenek a DOTZ felnik? Még jobban fognak, ha tudod, hogy nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A DOTZ márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, akár fel is próbálhatod termékeiket az autódra a 3D konfigurátor segítségével.

Forrás: Dotz Mag