Ahogyan a hőmérséklet emelkedik, úgy akar egyre inkább mindenki kiszabadulni a házból. Az utcára viszont nem senki léphet új stílus nélkül: erre pedig az egyik legjobb megoldás az AEZ Panama dark. A váltott fegyverszürke és polírozott küllőzés csak úgy ragyog a napsütésben, az ütős színkombináció pedig különösen kiemeli az AEZ Panama sportos, elegáns megjelenését.

Az AEZ Panama a világ leghosszabb útjáról, a Pán-amerikai autópályáról kapta a nevét. A híres észak-déli összeköttetés Alaszkától a Tierra del Fuego-ig, a Tűz földjéig ér: 48.000 km színtiszta kaland, melynek minden egyes kilométere egyedülálló. Az impozáns AEZ Panama formatervezése pontosan ennyire sokrétű, hiszen első pillantásra azt is nehéz megmondani, hogy maga a design sokküllős, vagy keresztküllős.

Az izmos, 1.026 kg-os terhelhetőség teszi a felniket a prémium SUV-k ideális partnerévé. Legyen Porsche, Mercedes, vagy BMW, a VTA és az ECE homologizációnak köszönhetően, a felszereléshez nincs szükség extra papírmunkára. Az ötlyukas kialakításnak, valamint a széles - összesen 14-féle opcióból álló - méretválasztéknak köszönhetően számos autótípus éke lehet a Panama, többek között váltott szélességű szettek formájában is.

A modern szabadidőautókhoz tökéletesen illeszkedő, megfizethető árú és egyedülálló kialakítású AEZ Panama dark kétségtelenül minőséget képvisel: valódi német gyártmány!

Méretek és adatok: AEZ Panama dark

 • Méretek: 7,5x19, 8x19, 8,5x19, 9x19, 9,5x19, 8x20,8,5x20, 9x20, 9,5x20, 10,5x20, 11x20, 10x21 és 11,5x21 hüvelyk
 • Rögzítés: 5 lyukas
 • Kivitel: polírozott front
 • Szerkezet: öntött, egyrészes
 • Terhelés: akár 1.026 kg
 • ECE: igen
 • VTA: igen
 • TPMS: 100%
 • Garancia: 3 év
   

Mit érdemes tudni az ALCAR-ról?

Az AEZ, DOTZ, Dezent márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D felni konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az ALCAR Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.

 

Ha most vásárolsz AEZ felnit, ajándék kerékőrt kapsz hozzá!

Részletek: https://www.alcar.hu/118576_HU.htm