Nemrégiben az XF, most pedig a lenyűgöző Jaguar E-Pace mutatott remek példát rá, hogy milyen jól mutat az AEZ garnitúrája a prémium autómárka gépei alatt.

A fellegek felett

Azok, akik megbíznak a Jaguar névben, eleganciát, stílust és klasszikus megjelenést keresnek, a legkorszerűbb technikával és kényelemmel párosítva. Az E-Pace-szel az angol gyártó egy sportos és kompakt, a kor követelményeinek és trendjeinek 100%-ig megfelelő SUV-t indított útjára a piacon. Hogy még közelebb kerüljön a német versenytársakhoz, ez a Jaguar ráadásul Ausztriában készül, az alpesi ország remek piacnak bizonyul a hobbiterepjárók részére.

A kényelem szériafelszereltség

A nagymacska beltere bőséges helyet biztosít az utasoknak, akik a magas padlónak köszönhetően könnyedén szállhatnak be a járműbe. A pilótafülke is prémium minőséget képvisel, felhasználóbarát, a pilótát pedig HUD, valamint egy 10 hüvelykes érintőképernyős fejegység segíti. A kormánykerék mögött ülve kényelmesen elérhető az összes gomb és kapcsoló, így a sofőr figyelme mindvégig az úton marad.

Rakodási támogatottság

Az E-Pace csomagtere sem hagy sok kívánnivalót maga után, hiszen kategóriájában a legnagyobb hellyel rendelkezik. Egy dolog, amit viszont szem előtt kell tartani: minél több a rakomány, az alaphelyzetben sem pillesúlyú SUV annál nehezebb lesz. Az E-Pace impresszív, 1,9 tonnás terhet jelent az útnak, így az AEZ Crest garnitúrája kiváló választás a típusra, hiszen tökéletesen passzol kifejezetten a nehezebb járművekhez is.

Masszív könnyűfém-ötvözet

Az AEZ Crest 21 colos, 235/40R21-es abroncsokkal szerelt felnigarnitúrája még jobban kihangsúlyozza a Jaguar agresszivitását és sportosságát, főként a precíz, kettős keresztküllős kidolgozása miatt. A szépen kidolgozott középrész a finomabb, kompaktabb vonalat erősíti. Legyenek a felni akár sötét, vagy magasfényű kivitelűek, a klasszikus design rendkívül népszerű, különösen a prémium szegmens járművei között.

Legyen szó terepről, vagy akár városi használatról, a Jaguar E-Pace és az AEZ Crest mindig a saját osztályában teljesít. Az AEZ felnik ráadásul hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézz szét náluk, ha ebben a márkában gondolkozol!