Stílusos nagymacska

A kombik praktikusak. Az XF Sportbrake széria a tanúbizonyság a tényre, hogy a Jaguar egyszerre elegáns és klasszikus is lehet. A gyengéd óriás öt méteres hosszában a precíz vonalvezetés, a kiváló minőségű anyagok, a kifinomult stílus és a praktikus kezelhetőség ötvöződik.

Sokoldalú beltér

A hátsó ülések lábterét a szedán verziónál 5 cm-el hosszabb tengelytáv garantálja. A lehajtható támláknak köszönhetően a csomagtartó akár 1700 literes tárolóhelyet kínál, mely az alacsony padlójú ajtónyílás miatt könnyedén pakolható. Technikailag a Jaguar XF igazi multitalentum. Fáradtságérzékelő felel a sofőr éberségéért, sávtartó elektronika határozottan tartja az úton a nagymacskát,  mindemellett pedig elektronikus segítőrendszerek armadája garantálja az utasok biztonságát.

A tehetség ritkán jár egyedül

Az AEZ Steam Graphite garnitúrának köszönhetően, a Jaguar egyenrangú partnert kap maga mellé. A befelé hajló 15 küllő, valamint a divatos grafit fényezés még egy szintet emel az egyébként is osztályon felüli járművön: a technikailag klasszikus és kidolgozott, mégis modern kialakításával a felnik messze kitűnnek a tömegből. A habot a tortán pedig az ECE tanúsítvány hozza, melynek köszönhetően a kerekek bármiféle extra papírmunka nélkül felszerelhetők az autóra.

Stílus és minőség: ez az AEZ Steam Graphite és a Jaguar XF Sportbrake kombója.

Az AEZ felnik hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, a felni H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézz szét náluk, ha ebben a márkában gondolkozol!