Nedves. Hideg. Csúszós. A télies körülményekre a járművezetők nem árt, ha a lehető legjobban felkészülnek. Az AEZ Steam Graphite az élő példa rá, hogy a hideg időjárásban sem kell nélkülöznünk a szórakozást és a stílust. A sokküllős, klasszikus megjelenésű kerék télen is maximális sebességgel üzemel. A design csak még jobban kiemeli a Mercedes E Cabriolet sportos vonalait, és magabiztosan vonzza a tekinteteket. A turbinákkal való összhang teljes mértékben adott, a "gőz" pedig a részletekben rejlik.

Szürke elegancia

Az elegáns és trendi, matt grafit színben pompázó alufelnik remekül állnak ellen a zord körülményeknek. Első osztályú tömítésük egyértelmű védelmet nyújt az út sójával és az agresszív időjárással szemben.

Télbiztos, az SR3 bevonatnak köszönhetően

Az SR3 betűi a sóállóságot, míg a szám a 3 rétegű eljárást jelölik - alapozó, festékréteg, lakk. De a hatásos megjelenés mellett a Steam Graphite technikailag is meggyőző. Mérettartománya ideális választás az erősebb járművek számára, akár váltott szélességű abroncsokkal is.

ECE - A cseresznye a habon

Az AEZ véget vet a jóváhagyások és a papírmunka okozta fejfájásnak: az új Steam Graphite ECE tanúsítvánnyal rendelkezik, így számos autómodellre bármiféle külön engedélyeztetés nélkül felszerelhető.

Minden tél indulhatna ilyen jól!

Legyen szó bármely AEZ alufelniről, mindegyik típus minimum hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhető. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézz szét náluk, ha ebben a márkában gondolkozol!