Az SP5 "Black" kiadással a DOTZ limitált kiadású színváltozatot kínál azoknak, akik az agresszív megjelenést preferálják. Az ötküllős újdonság matt fekete kivitelével garantáltan vonzza a tekinteteket. Az SP5 Black Edition nemcsak tökéletesen passzol a DOTZ palettájába, de egyik ékköve is minőségi ötvözetből készült, dizájnos keréktárcsáknak.

Az ötküllős SP5 modern formatervezésének legkülönlegesebb eleme az úgynevezett háromdimenziós felépítés. A kerék rendkívül konkáv formája tökéletesen megfelel az aktuális amerikai felni- és tuningtrendeknek, jól kihangsúlyozva a DOTZ SP5 "Special Performance" (Különleges Teljesítmény) jellemzőjét, amely 18 és 20 hüvelyk között áll rendelkezésre, számos európai autómodell számára.

Stílusosan, a legdurvább télben is

A kifogástalan, matt fekete bevonat remek választás a legdurvább téli időszakra is, a felni csúcsminőségű, innovatív SR3 festéktechnológiának köszönhetően. A betűk a "Salt Resistant" (Sóálló), míg a szám a 3 rétegű bevonatot jelöli - primer bevonat, festék bevonat, lakk. Mindez a matt fekete fényezéssel kombinálva minden károsodástól megóvja a felnit, legyen szó akár hóról, közúti sóról és társairól.

Hogyan mutatna a Dotz SP5 Black Edition a Te audódon?

Tudod, hogy milyen méretetű felnik és gumiabroncsok illeszkednének az autódra a legjobban? Ismerd meg a DOTZ Konfigurátorát, ahol 3D-ben és nagy felbontásban nézheted meg a kereket a saját gépeden is. Töltsd le az ingyenes DOTZ alkalmazását iOS, vagy Android rendszerű okostelefonodra és pakold fel a Neked tetsző konfigurációt!

Méretek és adatok: Dotz SP5 Black Edition

  • Méretek: 8,0x18", 8,5x19", 9,5x19", 8,5x20", 9,5x20"
  • Kivitel: fekete matt
  • Gyártás: öntött, egyrészes, 5 lyukas
  • Terhelés: 735 kg-ig
  • TPMS: 100% TPMS-FIT
  • VTA: különböző autómodellekhez
  • Garancia: 3 év
     

A DOTZ SP5 szinte minden autókra is tökéletes választás. A felni nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bír, így itthon is legálisan forgalomba helyezhető. A DOTZ márkát Magyarországon az Alcar Hungária forgalmazza, ha tetszik az SP5, itt találsz róla több infót. Sőt, akár fel is próbálhatod az autódra a 3D konfigurátor segítségével!