Nincs még ötleted Karácsonyra? Az AMTS prémium kiadványát, a 2024-es Miss AMTS naptárt most akciós csomagban is megrendelheted autórajongó szerettednek, akár páros AMTS 2024 belépőjeggyel kombinálva!

Kattints és nézd meg az akciós csomagokat!

SŐT! Mindenki, aki december 15-ig rendel a jövő évi Miss AMTS naptárból - akár akciós csomagot, akár csak magát a kiadványt - automatikusan részt vesz sorsolásunkon, mely során egy értékes példányt is kisorsolunk még Karácsony előtt, melyet a Hoonigan csapata és maga Lia Block is dedikált nekünk Las Vegasban, a SEMA Show-n! Nézd meg videónkat itt!

Eredményhirdetés december 16-án, az AMTS facebook-oldalán!

A megrendelt naptárat postai úton juttatjuk el hozzád - amennyiben akcós csomagban rendeled, a színesben kinyomtatott belépőkkel együtt - néhány napon belül a kezedben lehet. Autórajongók számára karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás!

Figyelem! Ajánlatunk a készlet erejéig tart - ne maradj le róla! ;)

Az egyedülálló, limitált kiadásban készült naptár főszereplői a Miss AMTS 2023 döntős hölgyei, akik hazai high-end járművek társaságában mutatják be bájaikat, 12 hónapon keresztül. A naptár mind kreatív témájában, mind anyagában a legmagasabb kategóriát képviseli, feltűnő méretével (590 x 435 cm) bármely iroda, műhely, vagy otthon falának méltó dísze lehet.

Rendeld meg most: shop.amts.hu

Így készült: Miss AMTS naptár 2024!