Egy belépőjegyért akár a Tiéd is lehet egy Audi A5 S-line Cabrio! (képünk illusztráció)

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az UNIX - Autó, Motor és Tuning Show-n! Fődíjunk, az Audi A5 S-line Cabrio február 2-7. között alakul át élőben, a Westend szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy alap gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az UNIX-AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ráadásul mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt!

Az 2024-es nyereményautó kiemelt partnere a minőségi Toyo Tires  gumiabroncsok hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház Kft. Idén maga az autó is a Toyo Tires égisze alatt épül meg.

Így találtunk rá az idei nyereményautóra!

A nyereményautó a következő módosításokat kapja:

FutóműST típushoz gyártott állítható futómű az O.CT Tuning Hungária Kft. kínálatából.
AbroncsokVadonatúj TOYO Proxes abroncsok, a gumi.hu kínálatából. 
FelnikVadonatúj, 20 colos Concaver CVR2 könnyűfém felnigarnitúra a Red Sun Shop kínálatából

FékekA típushoz gyártott első-hátsó fúrt és mart Rotinger féktárcsákat az Elaforg 2000 Kft. kínálatából választottuk.
KipufogóAz extra hangzásról az Rieger Tuning típushoz készült kipufogórendszer gondoskodik, a BG Tuning jóvoltából.
KarosszériaA autóra első lökhárítóból, hátsó spoilerből, küszöbökből, diffúzorból, valamint szárnyból álló komplett Rieger szett kerül, a BG Tuning kínálatából.
DekorációAz új színárnyalatot a AH Fólia Kft. APA fóliái közül választottuk, a profi telepítést pedig a VIll-Fény Kft. csapata végzi, a PB Wraps segítségével
HifiA mélynyomót, az új erősítőt és a minőségi kábelezést, valamint a rezgéscsillapítás-hoz használt STP alapanyagot a Hififutár webshopjából szereztük be.

InstallációAz igényes beépítést a Grandvoice Audio csapata végzi.
MultimédiaA magyar nyelvesített, a legfrissebb navigációs térképadatbázissal frissített szoftvert, a kesztyűtartóba szerelt USB csatlakozást, valamint vezeték nélküli Apple CarPlay / Android Auto csatlakozást az Ingolstadt's Finest VW / Audi márkához gyártott multimédiás modulja biztosítja.
Utastéri optikaAz ülések és kárpitok, valamint a kormánykerék minőségi bőrözéséről a Bara Kárpit szakértelme gondoskodik. A minőségi alapanyagokat a Tibike-Bőrike Bt. szállítja


FénytechnikaA minőségi ledes és izzós fénytechnikát az Osram Magyarország hazai partnere, a lumenet.hu webáruházából válogattuk.

KiegészítőkAz Audira a Plexiclick minőségi, láthatatlan rendszámtartói kerülnek, a Plexiclick.shop kínálatából
MotorolajA minőségi motorolajat az A.Z. Meisterteile kínálatából választottuk az autóba.
Szerszámok és eszközökAz autó építése a Milwaukee professzionális szerszámaival és felszerelésével történik.
TakarításA nyereményautó makulátlan tisztaságáról, valamint komplett detailng szervizéről a Glanz Brothers Car Detailing Studio csapatának szakértelme, valamint az általuk használt kiváló Globo termékek gondoskodnak.


Listánk folyamatosan bővül!

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, VIP, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westendben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Audi A5 Cabrio pedig az UNIX-AMTS 2024 harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni az Audi A5 Cabrio-t?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú felnőtt, családi, vagy VIP jegyet az UNIX AMTS 2024-re (1)), akár online elővételben, akár a rendezvény nyitva tartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Töltsd ki online nyereményszelvényünket (2), melyen
    a. Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
    b. Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
  3. Kísérd figyelemmel a sorsolást (3) a show-n, az UNIX Nagyszínpadon, vagy pedig youtube-csatornánkon, ahol élőben sorsoljuk ki az autót!


(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, családi jegy, vagy VIP jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt. A nyereményszelvényt itt tudod kitölteni!
(3) A sorsoláson való részvételhez nem szükséges a rendezvény helyszínén tartózkodnod - a nyertest minden esetben telefonon értesítjük, közvetlenül a sorsolás után.

Ugye nem bonyolult? Ha mégis, akkor sincs baj, hoszteszeink a helyszínen mindenben segítenek. A sorsolás a 2024-es UNIX-AMTS harmadik napján 16:00-tól a rendezvény nagyszínpadán kerül lebonyolításra, közjegyző jelenlétében. 

Ne késlekedj, vedd meg UNIX-AMTS 2024 belépőidet most, olcsóbban!

Jegyeidet idén különösen érdemes időben megvásárolnod: az elővételes belépővel nem csak a sorban állást kerülheted el, de egyúttal a belépő árából is jelentős mértékben spórolhatsz, egészen 2024. január 31-ig. Vedd meg belépőd online felületünkön egyszerűen és gyorsan, vagy gyere el a Westendbe január végén és vásárold meg hoszteszeinktől!

No és ki tudja... szerencsés esetben lehet, hogy magadat, vagy valamelyik családtagodat pont egy sportos kabrióval is megleped! kacsint

Így épült át legutóbb a Westendben a SEAT Leon FR ST nyereményautónk - idén ugyanezt Audi A5 alapon láthatod!

További információk itt!