Az AMTS durván kinőtte magát az eltelt évek alatt. Olyannyira, hogy most már elég komoly matek kell ahhoz, hogy mindenki elférjen a csarnokokban kényelmesen. Ez ráadásul hozta magával azt is, hogy az esemény híre külföldre is eljutott. Ez pedig azzal jár, hogy egyre több külföldi kiállító jelenik meg évről-évre, ami mindenkinek csak jó, hiszen a rengeteg minőségi hazai építés mellett, olyan külföldi csodákat is megnézhetnek a látogatók, amik egyrészről egész más minőséget képvisel, mint amit megszokhattunk, másrészről pedig olyan alapokat és alkatrészeket használnak, ami itthon viszonylag ritka. 
 
Ilyen különleges kiállító a TofuGarage is. Tavaly voltak nálunk először, és úgy tűnik tetszett nekik a rendezvény, mert idén is kilátogattak és több autót is hoztak! Ezek közül kiemelném a Nissan Silvia 180SX PS13-at, ami egyébként egy csajszi tulajdonában van! Instagram-on @tofugarage_fitcargirl néven találjátok! 
 
Szóval az autó orrában SR20DET motor található, ami CX Racing intercoolert és Greddy Type V lefújószelepet kapott.  A karosszéria megkapta a Rocket Bunny V2 bodykit-et, Aeroworks karbon géptetőt, egyedi koptatót, majd az egészet nardo szürke fóliával húztak be, ami a Bruxsafol-tól érkezett. 
 
Az autó alatt Airforce levegős rendszer dolgozik, teljesen állítható lengőkarokkal kiegészítve elöl és hátul. A kerékjáratokban pedig Work Meister M1 felnik forognak Toyo T1R gumikkal, a felniket pedig háromrészes, tüskés kerékanyacsavarokkal rögzítették. 
 
Az utastérben Recaro karbon versenyülések, 4 pontos Takata övek, NRG fa sportkormány és We Are Likewise váltógomb található, valamint Pioneer rendszer gondoskodik a szórakoztatásról menet közben. Igen, jól olvassátok! Menet közben, mert az autót hétköznap is szokták használni, bármilyen hihetetlenül hangzik, de ez elmondható a többi TofuGarage autóról is! 
 
Bízunk benne, hogy jövőre is kigurítanak pár autót a csapat tagjai és abban is biztosak lehetünk, hogy megint változtatni fognak valamin! 
 
Fotók: Toomyphoto