Autós kalandregény. Egy olyan műfaj, ami főleg az Egyesült Államokban népszerű, most viszont már nekünk is van ilyen könyvünk, amit ráadásul egy igazi benzinvérű forma, Kucsora Zsolt írt! 
 
Zsoltiról azt kell tudni, hogy egy roppant szerény ember, akinek az autóját elég sokan ismerik a különböző találkozókról. Egy Mitsubishi Eclipse-ről van szó, amiről már olvashattatok korábban az oldalon. Az eltelt évek alatt az autó folyamatosan épült és ma már motorikusan komoly átalakításon esett át, mert a legendás 4G63 blokk hajtja a kocsit. 
 
Na, de a bejegyzésnek nem az a célja, hogy az autóról írjak. Zsolt ugyanis komolyan meglepett mindenkit azzal, hogy egy írt egy könyvet! Zsolt egy pizzériát üzemeltet a hétköznapokon és amikor éppen nem rendeléseket vett fel, vagy pizzát sütött, akkor a laptopon pötyögött az elmúlt években. Ennek eredménye az Eclipse - Christine, avagy egy autóverseny története című könyv. 
 
A szókimondó szövegeket tartalmazó történettel bárki könnyedén tud azonosulni, aki kicsit is benne van az autós életben. Egy kis autóépítés, egy kis csapatás, balhék. A borítóról ismerős lehet az autó, hiszen ez Zsolti autója és a könyvben is komoly szerepe van a kocsinak.
 
A főszereplő, Kucsi, szintén pizzériát vezet, és közben autóját építgeti. Versenyekre jár, ami miatt felfigyel rá a média és a versenyszervezők is és komoly feladatot kap, amikor megszervezheti az első, legális versenyét. Na és ez az a pont, ahonnan feje tetejére áll minden és nem a győzelem, hanem a túlélés válik fontossá. 
 
A múlt héttől már a hazai könyvesboltok polcain is ott figyel az alkotás, úgyhogy aki szereti az ilyen jellegű könyveket, vagy csak simán autóbuzériában szenved, annak kötelező vétel Kucsora Zsolt debütáló könyve!