A Tesla Cybertruck nagyot szólt és várható volt, hogy a többi gyártó nem fogja tétlenül nézni Musk próbálkozását. A Hummer elég sokáig csendben volt, de most kipattintott egy 10 másodperces videót és egyetlen képet. Úgyhogy felkészülhetünk! Ilyen lesz az új Hummer, ami teljesen elektromos lesz! 
 
A GMC által fejlesztett Hummer, pick up lesz és eszméletlen teljesítménnyel fog bírni. 1000 lóerő és közel 15000 Nm lesz a nyomatéka. (Én is azt hittem elírták, de basszus ez tök komoly szám!) Ráadásul egy elég méretes autóról beszélünk, a gyártó pedig 3 másodperc körül szeretné letudni a 0-100 sprintet. 
 
Az egyetlen kép alapján ami kikerült, kérdéses, hogy mennyire lesz gyalogosbarát az új Hummer, az viszont már most biztos, hogy ugyanúgy 3 motor fogja hajtani, mint a Cybertruck-ot. A GMC több reklámot is kipattintott a Youtube-ra illetve a Super Bowl-on is látható lesz 
 
IDE KATTINTVA 
 
IDE KATTINTVA 
 
IDE KATTINTVA 
 
IDE KATTINTVA 
 
nézhetitek meg az említett reklámokat, amiben megmutatják, hogy milyen hangja van az erőnek, nyomatéknak, gyorsulásnak. Mndehhez pedig hozzáteszik, csendes forradalom várható. A modernizált front egyébként a korábbi modellek mintájára emlékeztet, csak éppen már LED-es fényekkel. 
 
2020 májusában fognak érkezni az első példányok és Detroitban szerelik össze őket, ami a gyártó első elektromos autókat összeszerelő gyára. 
 
Mit gondoltok a teljesítményadatokról és az autóról? Vajon lesz érdeklődés a megújult óriás iránt?