Duc Trinh rákattant a Porsche 996 911 Turbo-ra, de nagyon. Túl van már pár projekten, úgyhogy nem gondolta, hogy gondot fog okozni egy 996 szétfaragása, azonban ráakadt a neten néhány Rocket Bunny kittel felszerelt Cayman-ra és minden megváltozott. Rögtön elkezdett kutatni megfelelő alap után, azonban hamar szembesült a ténnyel, hogy az első generációs Cayman nem éppen a legjobb választás. Úgyhogy kicsit mélyebben nyúlt zsebbe és elkezdte keresni a második generációs változatot, PDK váltóval. 
 
Szerencsés helyzetben volt, mert amikor feldobta otthon az ötletet, a felesége azonnal rábólintott és közösen keresték a megfelelő autót. Duc házastársa annyira belemerült a kutatásba, hogy végül Ő találta meg az autót és mire Duc hazaért a munkából, már megvoltak a repülőjegyek és le volt foglalva a szállás, úgyhogy indulhattak is az autóért. 
 
A terve egyébként az volt, hogy egy olyan autót építsenek, amivel közösen járhatnak kiállításokra, találkozókra. A Rocket Bunny szett végül nem valósult meg, de Duc inkább arra törekedett, hogy elsőre jól sikerüljön minden és nem akart kísérletezni. 
Az autó kapott egy Getty Design GT3 RS első lökhárítót, karbon légbeömlővel az irányjelző mellett, Getty Design GT3 karbon hátsó szárnyat a hozzátartozó konzolokkal, TechArt küszöböket. 
 
A futómű levegős és a AirLift 3P vezérlőből, Airlift tartályból és D2 Racing gátlókból áll. A kerékjáratokban iForged Seneka felnik forognak, elöl 8,5, hátul pedig 10,5x19 méretben, fényezett közepekkel és piros csavarokkal. A felnikre 225/35 és 265/35 méretű Hankook Ventus V12 Evo2 gumikat húztak. 
 
A motort nem piszkálta meg a tulaj, mindössze egy nyitott rendszer került a gyári kipufogó helyére. Az utastérben az egyedi piros övek és fényezett elemek jelentik a változást, mivel Duc tökéletesen elégedett a belsővel. 
 
A jövőben új színt szeretne, amit majd fóliázással fog megoldani, be akarja csövezni az autót és egy turbószett is szerepel a listán. Ha az asszony úgy fogja támogatni mint eddig, akkor nagy valószínűséggel meg is fog valósulni minden a közeljövőben. 
 
Még több képet IDE KATTINTVA találtok! 





 

 

Forrás: Slammedenuff