A tavalyi SEMA Show-n az új Supra vitte a prímet. Az A90 minden sarokban megtalálható volt, ami egyrészről tök jó dolog, hiszen többféle verziót is láthattak az ember, de másrészről kicsit rossz is, mert rengeteg más építésről vonták el a figyelmet. persze aki tényleg szakmai szemmel nézi a kinti csodákat, minden építésre oda fog figyelni. Azonban lehetett kint bármennyi Supra, ez az E30 megsemmisítette mindet! 
 
A Rebellion Forge Racing autójának nincs olyan részlete, amit ne módosítottak volna, az összkép pedig egyszerre brutális és fantasztikus. Az úgynvezett Purist rajongók, akik számára csak a gyári dolgok az elfogadottak, valószínűleg az összes hajukat kitépték, de basszus! Nem lehet mindig, mindenhol ugyanazt az irányt követni. Kell egy kis lázadás, egy kis stíluskeveredés és persze nem árt ha bevállalós az ember, hogy aztán megszülessen az a félelmetes szerkezet, amit ak épeken látunk. 
 
Ma már abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy olyan digitális műremekek készülnek, amikből aztán, viszonylag könnyedén, megvalósítható a legőrültebb bodykit is. Ennek a vonalnak az egyik úttörője Khyzyl Saleem, aki megálmodja ezeket a csodákat. A Live To Offend, röviden LTO szett már látható volt korábban egy másik E30-on is. Itt a zöld karosszériát karbon toldat és egy gigantikus diffúzor egészíti ki. A kerékjáratokban egyedi Rotiform felnik forognak és bár hátra lehet elférne egy szárny is, itt valahogy kimaradt, amitől még jobban érvényesül az LTO szett. 
 
A beltérben is ugyanaz a versenyhangulat fogad, mint kívül. Mindenhol csupasz fém, alcantara vagy karbon. A versenyülések és a kormány Sabelt termék, bekerült egy versenypályán is használható bukócső és az oldalablakokba, szellőzőket építettek. 
Azonban hiába úgy néz ki mint egy versenyautó, ha nem megy. Szerencsére itt ezzel nincs gond, mert egy LS V8 motort építettek be az RFR srácok, aminek a fő látványossága a különleges kipufogórendszer. Amit a kipucolt motortérben látunk, már komoly művészet! 
 
KATTINTSATOK IDE további képekért! 





 

 

Forrás: State of Speed