Alejandro-nak nem ez az első Mustangja. Korábbi autója egy V6-os modell volt, de miután azt összetörték, másik autó után kellett néznie. Mivel a baráti körben sok Mustang van, meg aztán Alejandro is nagyon kedveli a modellt, ráadásul kiegészítők terén elég durva lehetőségek vannak, nem volt kérdés, hogy mi lesz a következő autó, csak most erősebb és újabb változatot választott. 
 
Alejandro mindenképpen olyan gépet akart faragni a gyári kocsiból, ami kilóg a sorból és nem olyan mint a többi módosított Mustang. Érdekes, hogy sosem kedvelte a bedöntött kerekű gépeket, de a baráti körben elég sok ilyen építés volt és idővel annyira megbarátkozott a dologgal, hogy most már el sem tudná képzelni másképp a kocsit. Éppen ezért, miután bekerült az Airlift 3P vezérlővel ellátott levegős rendszer, még módosított, Steeda hátsó lengőkarok, J&M toronycsapágyak is beépítésre kerültek. Így már simán elfértek a GMR AS-5 felnik, amiknek a mérete 10,5x19 és 11,5x19. 
 
A kiállás megvolt, jöhetett a karosszéria. Anderson Composites, kétrészes karbon első toldat, karbon küszöbtoldatok, karbon hátsó diffúzor beépített féklámpával, csomagtérajtó hátsó szárnnyal, karbon rendszámtáblatartók, európai hátsó lámpák, Diode Dynamics DRL, ami dinamikusna változtatja a színét és még néhány sötétített lámpatest jelentik a változtatásokat. A motor hangját egyedi kipufogórendszer engedi a szabadba, egészen a leömlőtől és hátul cut-out szelep is beépítésre került, a "szomszédbarát" program keretében. 
 
A beltér sem maradt érintetlen. Rolls-Royce stílusú tetőkárpti, telepakolva LED-ekkel, Dynaperformance karbon műszerfal, középbox, ajtóbetétek, rádiókeret, szellőzők, de az ablakemelők gombjai körül is ennek a gyártónak a karbon elemét találjuk, csakúgy, mint a váltógomb esetében. 12"-os digitális műszeregység szerepel még a listán, a szórakoztatásról pedig 2 db Skar mélynyomó gondoskodik a hozzá tartozó erősítővel, a  komplett airride beépítés a csomagtartóban található hardline csövezéssel és két darab 444c kompresszorral. 
 
Alejandro tökéletesen elégedett az autójával, amit teljesen megértek. A jövőben talán az üléseket szeretné lecserélni, illetve a motortérbe nyúlkálna kicsit. IDE KATTINTVA még több képet találtok! 





 

 

Forrás: Slammedenuff