Ma már az influenszerek totálisan átvették a hatalmat és mi sem jelzi ezt jobban, hogy a legnagyobb cégek szó szerint verekednek azért, hogy az adott "celeb" az ő terméküket reklámozza. Ma már nem kell különleges tudás ahhoz, hogy valakit felkaroljon egy nagyobb márka, elég csak ha elegendő követője van a közösségi platformokon és elegendő emberhez tudja eljuttatni a tartalmat, amit gyárt, még akkor is, ha mondjuk az éppen nem értékelhető. 
 
Sportolók esetében ez teljesen megszokott, de mondjuk a Ken Block név már eladja magát könnyedén és még versenyeznie sem kell emberünknek, hiszen a Gymkhana epizódok elég magasra juttatták és a Hoonigan is szépen ível felfelé, úgyhogy amikor elkezdtek az Audival közösen dolgozni, várható volt, hogy fel fog bukkanni valami különleges. 
 
A Hoonitron és az Electrichana (Gymkhana sorozat legújabb része) még nem készült el, viszont kell valami, amivel el lehet szaladni kenyérért. Így kapott Ken Block egy Audi RS E-tron GT modellt, aminek vakítóan fehér külsejét, pár fekete elem dobja fel és teszi rohamosztagossá a megjelenést. A felnik is fehér színűek és  Rotiform NGO darabok, bal elöl és jobb hátul pedig Aerodisc teszi még különlegesebbé a Toyo gumikkal szerelt kerekeket. Az ültetést a gyári rendszer átprogramozásával érték el valószínűleg. A tetőboxnak is fontos szerepe van, itt találjuk meg Ken snowboardját és csizmáit. A teljesítményen nem változtattak, de azt gondolom, hogy az 590 lóerő, a 840Nm nyomaték és a 3,1 másodperces 100-as sprint bőven elég, viszont kis időre 637 lóerőt is ki lehet csikarni, ha véletlenül szükség lenne rá. 
 
EBBEN A VIDEÓBAN  részletesen bemutatják az autót és itt is tökéletesen látszik, hogy minden a reklámról szól. Mindegy is! Az új Gymkhana/Electrichana videót szerintem mindenki nagyon várja, az sokkal izgalmasabb lesz.