Már alapból az sem megszokott, hogy egy Jeep-et leültetnek, de itt még a komplett hajtást is kicserélik valami másra, ráadásul nem is akármire! 
 
Mike Martin autója valószínűleg ismerős azok számára akik követik a külföldi ültetett gépeket. A Jeep Renegade-et először durva ültetéssel, szélesítésekkel és még durvább felnikkel erőszakolták meg, ami annyit tesz, hogy Airlift Performance levegős rendszert telepítettek alá, felcsavaroztak egy szett KMC XD831 felnit, ami olyan méretekkel bír, hogy kell egy kis idő mire ép ésszel felfogjuk. 12x20 ET -44! 
Sokunknak már ez is elég lenne, de Mike ekkor kapott fényt igazán és jöhetett a következő lépés. 
 
Vásárolt egy sérült Dodge Charger R/T autót és kipakolt mindent belőle, amire szüksége lehet ahhoz, hogy az 5,7 literes HEMI V8-at a Jeep orrába telepítse! Ez nagyjából egy évvel ezelőtt volt. Azóta megoldották, hogy az eredetileg elsőkerekes Jeep, hátul hajtson és az egész alját szétvágták, hogy minden tökéletesen passzoljon, ami már csak azért is nagy munkának számít, mivel ez a motor és a váltó elég sok helyet foglal, aztán még ott van a Hellcat diffi és a komplett hátsó híd is! 
 
A projektet egyébként lehet követni Youtube-on és Instagram-on is! Én nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre és alig várom, hogy mozgás közben lássam ezt a szörnyeteget, illetve halljam a hangját!