MY CAR 2010

Ha a találkozókat nem vesszük figyelembe, Németország legnagyobb tuning kiállításai terén eddig a Tuning World Bodensee, valamint az Essen Motorshow volt, ami eszükbe juthatott. Idén azonban egy új kezdeményezés körvonalazódik a „Garage-season”, azaz építési időszak kezdete előtti utolsó nagy seregszemle képében: ez lesz a MY CAR, a nemzetközi tuning- és sportautó show. A már most igencsak szép előzetes visszhangnak örvendő esemény Németország szívében, Dortmundban kerül megrendezésre, szervezői pedig nem ismeretlenek az európai szcéna terén. Egészen pontosan a Tuning World Bodensee gárdájáról van szó, akik ismét egy teljesen új szemléletű kiállítással várják a nagyérdeműt. A koncepció dióhéjban: sallangmentesen, csak a legjobbak. A show felhozatalába Németország, és kontinens-szerte a legkomolyabban átalakított vasak kerültek beválogatásra, mellettük pedig a legnagyobb európai tuningcégek pakolnak ki, melyek legtöbbjét szintén jól ismerjük már a szezon-eleji rendezvényről. A két rivális mellett nagynak éppen nem mondható, 30.000 m2-es kiállítás egyik legkomolyabb újítását az European Tuning Showdown jelenti majd, melyre Európa 100 legszebb autójának tulajdonosa nevezhet, és kapott meghívást az elmúlt hetekben. Ők azok, akik többek között a Tuning World Bodensee legnagyobb elismerését jelentő, Show and Shine első helyezett serlegek birtokosai, vagy pedig rendre a Premium Car Area csarnokában parkolnak a Tuning World Bodensee-n.
Az autók egyesével, kieséses rendszerben fognak „megküzdeni” egymással a Showdown Arena területén, hogy végül kiderüljön, ki is rendelkezik Európa legszebb tuning autójával! Magáról a „küzdelem” menetéről egyelőre nincsenek pontos információk, az azonban már biztos, hogy az első 10 helyezett lesz díjazva, összesen több, mint 10.000 Euro értékben, a nyeremények között pedig egy karibi utazás is helyet kapott. A meghívott versenyzők között pedig hazánkból ott van Fetya, és az általa épített Leon is, akikért joggal izgulhatunk majd november 11. és 14. között! A MY CAR számos más érdekességgel is kecsegtet: a rendezvény részeként, a közeli Papenburg tesztpályán kerül sor az idei 0-300-0 megmérettetésre. Összesen 16, együttesen 10.000 lóerőt teljesítő fenevaddal, álló helyzetből 300-ra gyorsulnak, majd ismét 0-ra lassulnak, a lehető legrövidebb idő alatt – a verseny során pedig olyan autókat láthatunk mozgás közben, mint a Bugatti Veyron 16.4, Porsche 911 GT2 RS, vagy a Corvette ZR1, és természetesen a legnevesebb teljesítmény tunerek autói sem maradnak ki a szórásból. A versenyt élőben, kivetítőn követhetik majd nyomon a látogatók, a kint szereplő autókat pedig testközelből is meg lehet majd tekinteni a kiállítás helyszínén. Mindezek mellett az Eibach showja hozza el a kontinens legjobb Lowrider autóit Dortmundba, lesznek csajos programok, bemutatók,celebek, és minden, ami egy ilyen volumenű rendezvényhez elengedhetetlen. A MY CAR egyetlen hátrányának eddig a rendkívüli távolsága látszik (cirka 1.200 km Budapesttől), de mindenesetre ez nem gátol meg minket abban, hogy elkísérjük, és szurkoljunk Fetyának a rendezvényen. Kíváncsian várjuk, mit nyújt majd a legújabb, és a jelek szerint az eddigi legexkluzívabb német tuning show, minderről pedig természetesen Ti is értesültök majd beszámolónkból!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
www.mycar-show.de/
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Messe Westfalenhallen, Dortmund ,
Dátum
2010.11.11 - 2010.11.14
Web
www.mycar-show.de
Programok
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!