16. ADBL - Balatonfüredi Tuning Találkozó

16. ADBL - Balatonfüredi Tuning Találkozó

Mint ahogy minden évben úgy idén is hatalmas örömmel és lelkesedéssel jelentjük be a 16. alkalommal megrendezésre kerülő Balatonfüredi Tuning Találkozót. A helyszín továbbra is a már jól megszokott Balatonfüred - Kisfaludy Strand parkolója lesz.
Az idei rendezvény fő támogatója az ADBL! Nekik köszönhetően sok értékes ajándékkal és nyereménnyel várunk minden résztvevőt. www.adbl.hu
9.00 - KAPUNYITÁS
10.00 - SZÉPSÉGVERSENY
A hagyományokhoz hűen idén sem maradhat el az autó szépségverseny! Ebben az évben még több serleggel készülünk. Idén kiemelt támogatónk az ADBL (www.adbl.hu) akiknek köszönhetően sok ajándék és meglepetés is vár a résztvevőkre.
KATEGÓRIÁK:
- legszebb 3 kisautó
- legszebb 3 nagy autó
- legszebb 3 sedan
- legszebb 3 kombi
- legszebb coupe
- legszebb cabrio
- legszebb felni
- legszebb utastér
- legszebb motortér
- legszebb csomagtér
- legszebb airbrush
- legszebb fényezés
- legszebb veterán autó
- legjobb 3 tuned
- legjobb 3 x-treme
- legjobb 3 top tuner
- legszebb premium car
- legjobb saloon
- legszebb japán
- legszebb német
- legszebb francia
- legszebb olasz
- legszebb spanyol
- legszebb USA
- legszebb retro
- legszebb elektromos autó
- legszebb léghűtéses
- legszebb haszonjármű
- Best of, legszebb 3
(a változtatás jogát fenntartjuk)
10.00-16.00 HIFI HANGNYOMÁS ÉS KIPUFOGÓ dB VERSENY
A rendezvény résztvevőinek ingyenes!
A verseny lebonyolítását a PATRICAR végzi. További információt itt találsz:
www.patricar.hu
15.00 - MOTOROS/AUTÓS KASZKADŐR SHOW ERDŐS CSABA ÉS CSAPATÁVAL.
Erdős Csabi és csapata többször járt már a rendezvényen és mindig fergeteges produkciót kaptunk tőlük de az idei évben rátesznek még egy lapáttal
17.00 - 18.00 TOMBOLA SORSOLÁS ÉS EREDMÉNYHIRDETÉSEK MEGKEZDÉSE
Belépő: 2500 Ft/fő
Autóbehajtás: 1500 Ft/autó
Nyugdíjasoknak és 12 éves kor alatt a belépés díjtalan.
Kutyákat, macskákat és bármilyen háziállatot nyugodtan hozhatsz magaddal csak nagyon vigyázz rá mert nagy lesz a jövés-menés

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Balatonfüredi Tuning Találkozó
Kezelő(k)
csaszi
Helyszín
Balatonfüred,
Dátum
2023.04.08
Web
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Klubtalálkozó, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

SMS szolgáltatás átmenetileg szünetel

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Nem létezik ilyen fórum!