Info lorem ipsum szöveg

X. SEAT Évadnyitó Találkozó 2017

X. SEAT Évadnyitó Találkozó 2017

"... egy dolog örök, a változás." (és a SEAT)

2017-ES SEAT ÉVADNYITÓ SZÉPSÉGVERSENY RÖVID LEÍRÁS:
- Idén a szépségversenyre már előre lehet jelentkezni. Ehhez a ClubSEAT honlapon található jelentkezési űrlapot kell majd kitölteni!
- A szépségverseny 4 zsűritagból áll és pontozásos rendszerben adják le a bírák a szavazatukat.
- Újdonság, hogy februártól indítunk egy közönség szavazást is. Akik ezen résztvesznek már alapból több pontszámmal indulnak az évadnyitó szépségverseny többi kategóriáiban!
- Újdonság lesz idén a díjak kinézete és a hozzátartozó ajándék csomag: Próbáltunk Nektek olyan nyereménycsonagokat összeállítani ami minden SEAT fanatikusnak biztos ínyére akad, és mindenképp hasznos termék: Prémium kategórás autóápolási szerek (Sonax), prémium kategóriás kenőanyagok (Valvoline), SEAT Szabó Márkakereskedés relikviák mint pl. bögrék, sapkák, pendrive-ok, nyakpántok, stb… Kimondottan SEAT-ra hangolt prémium és extra kategóriás kézi mosó csomagok (Green Line Car Wash), kenőanyag adalékok (Metabond) és ne feledjük a ClubSEAT relikviákat sem.

Bővebb infók a honlapunkon:
http://clubseat.hu/2017/01/05/seat-evadnyito-talalkozo-2017/

2017-ES SEAT ÉVADNYITÓ SZÉPSÉGVERSENY DÍJJAI:
- Legszebb SEAT - BEST OF SEAT SEASON OPENING 2017
- Legszebb SEAT Leon különdíj - BEST OF SEAT LEON
- Legszebb SEAT Toledo különdíj - BEST OF SEAT TOLEDO
- Legszebb SEAT Ibiza különdíj - BEST OF SEAT IBIZA
- Legszebb SEAT Cordoba különdíj - BEST OF SEAT CORDOBA
- Legszebb SEAT közönségszavazat különdíj - BEST OF PUBLIC CHOICE
- Legidősebb SEAT különdíj - OLDEST SEAT
- Legalacsonyabb SEAT különdíj - LOWEST SEAT
- Legszebb gyári SEAT különdíj - BEST OF FACTORY
- TOP5 különdíj - TOP5 AWARD

TOVÁBBI INFÓK HAMAROSAN!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Hazai rendezvény
Szervező
ClubSEAT
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Pelso Camping Hungary Alsóörs 8226 Alsóörs Camping utca 19,
Dátum
2017.04.22
Kezdés
10:00
Befejezés
23:00
Programok
Klubtalálkozó, Autó szépségverseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2420

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!