Info lorem ipsum szöveg

XII. National Autós Fesztivál

XII. National Autós Fesztivál

2018-ban már 12. alkalommal rendezik meg Horton a klub nevével fémjelzett National - Autós és Ifjúsági fesztivált. A kapukat 11 órakor nyitják és egészen hajnal 1-ig tartanak majd a programok.

Ilyen például az elmaradhatatlan autós limbó, vagy a Patricar hangnyomás bajnokság következő állomása. Ezek mellett Gergely Sándor kaszkadőr show-ját és Nagy Ferenc bajnok drifter gumifüstjét is élvezheti a közönség. Utóbbit kétszer meg is ismétli majd Feri, a több, mint 600 lovas BMW volánja mögött!

A nap folyamán autószépségversenyre nevezhet, aki megmérettetné járgányát. Épített profi, haladó, veterán, és egyéb kategóriákra lesz lehetősége nevezni az autósoknak, de különdíjak is átadásra kerülnek majd. Érdemes tehát rendbe szedni a verdát, annak, aki így a szezon közepén még nem tette volna.

A színpadi események most sem maradhatnak el. Napközben Dj Soma pörgeti a lemezeket, este érkezik a Hősök, őket ismert hazai dj-k követik. Itt lesz Bricklake és Purebeat is. Az éjszakát habparty-val és utcabállal zárja a csapat.

A nap folyamán profi operatőrök és fotósok dolgoznak a legjobb képekért. A rendezvény idén is teljesen ingyenes!

Jelentkezz autóddal most a VIP helyek egyikére! További infók, programok és a részletek az esemény hivatalos facebook oldalán!

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Carstyling.com stand a helyszínen
Hazai rendezvény
Szervező
Quad
Kezelő(k)
carStyling
Helyszín
Hort, Szabadság tér, Hungary,
Dátum
2018.06.30
Kezdés
11:00
Befejezés
23:59
Web
www.facebook.com
Programok
Autós találkozó, Autó szépségverseny, Hangnyomás verseny
Térkép
Te is részt veszel ezen a rendezvényen?

Iratkozz fel Te is az eseményen megjelenők listájára, vagy nézd meg, ott lesznek-e a haverok!

Miért hasznos kiemelni a rendezvényeket?

Ha szeretnéd, hogy kedvenc autós eseményeid nagyobb reklámot és látogatottságot kapjanak, a kiemelés segítségével tudod az összes rendezvényes oldal jobb szélén, saját bannerrel megjeleníteni őket. A banner a hozzájuk feltöltött fejléc-képből készül automatikusan, a remek lehetőséget pedig a rendezvény SMS útján történő szponzorálásával érheted el.

Az SMS-szponzorálás szabályai

A rovatunkba feltöltött összes esemény egyedi ID-vel látjuk el. Ezt a számjegyekből álló azonosítót alább találod, a szöveges üzenet létrehozásához pedig erre lesz szükséged a későbbiekben. Rendezvényeink közül az öt legtöbb szponzorációval rendelkező kerül a kiemeltek közé.

Amennyiben szponzorálni szeretnéd ezt a rendezvényt, a következő formátum sms-t kell bepötyögnöd:

STYLE RENDEZVENY 2571

A szám amire az sms-eket küldened kell: 06-90-636-220

A kis- és nagybetűk között nincs különbség, viszont nagyon figyelj arra, hogy a kódot a helyes formátumban küldd el, fokozottan érvényes ez az egyes szavak közötti szóközökre! Szintén fontos, hogy az SMS-t szöveges üzenetben küldd el, tehát ne adatként, vagy MMS formátumban. Szponzorációt csak magyar szolgáltató SIM kártyájával ellátott készülékről tudsz küldeni, külföldiről nem.

Az sms díja bruttó 254 Ft minden magyar mobilhálózatból. A szponzoráció beküldésekor válasz-sms-t fogsz kapni amint sikeresen megkaptuk az üzeneted, a kiemelés pedig innentől számítva 5 percen belül életbe lép. Az emelt díjas SMS-ekkel kapcsolatos tudnivalókat ezen az oldalon találod.

Az SMS-szponzorálás működése

A szponzorálás a következő elven működik: minden egyes szponzoráció 3 napig érvényes, és 3 kreditet ér. Egy szponzoráció egy emelt díjas sms árába kerül, és a megadott telefonszámra küldött, megadott formátumú sms (lásd feljebb) segítségével lehet véghezvinni. Egy hirdetésre korlátlan számú szponzoráció adható, ezek mind 3 további kreditet adnak a már meglévőkhöz.

Minden egyes eltelt nappal az egyes hirdetésekre adott kreditek száma is eggyel csökken. Amint minden kredit elfogy, a termék szponzoráltsága megszűnik.

Saját rendezvényed kiemelése esetén a kreditek számáról, valamint szponzoráltság lejártáról saját rendezvényeid listájában, valamint az adott esemény módosításánál tájékozódhatsz. Az első öt, legtöbb kredittel rendelkező rendezvény automatikusan - kiemelve, bannerrel - megjelenik a carstyling.com összes rendezvényes aloldalán megtalálható "Kiemelt rendezvényes" boxban. A kiemelt rendezvények a szponzoráció időtartama alatt tetszőlegesen módosíthatók, ha azonban törlöd, a hirdetéssel együtt a kreditek is elvesznek róla.

Emelt díjas SMS üzemeltető partnerünk:
Netfizetés.hu Kft

Vissza a rendezvényhez
Hozzászólások
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2018. június 26. 12:22
Egy kis összefoglaló a tavalyi eseményekről, kedvcsinálónak a hétvégi XII. National Autós Fesztiválhoz! További infók itt: [link: www.carstyling.com]
Lejátszás
XI. NATIONAL TUNING SHOW - 2017 tuning meeting - YouTube
Forrás: www.youtube.com
National 11 - Autós és ifjúsági fesztivál 2017 nyarán elmaradhatatlan módon június utolsó szombatján, azaz 24-én, újra itt a National - Autós és ifjúsági fes...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!