Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Hát, gyerekek, ismét eltelt egy év, mégpedig nem is akármilyen. Ha tavaly ilyenkor hihetetlenül pörgős évként értékeltem 2005-öt, akkor igen nehéz lenne szavakat találni arra a mennyiségre, amit idén értünk meg, mind a hazai tuning élet, mind pedig rendezvények tekintetében!

Azt hiszem, 2006. abszolút rekorderként könyvelhető több szempontból is, sőt, talán már egy kicsit már a túlzás határát súrolhatjuk. Nézzük a tényeket: idén március közepétől októberig gyakorlatilag nem létezett olyan hétvége, amikor ne történt volna valamilyen – „országos” – autós esemény. Találkozók, kiállítások, gyorsulások, fesztiválok az ország minden pontján, ha pedig mindehhez még hozzávesszük az egyes márkatalálkozókat, és kisebb bemutatókat, azt mondhatjuk, az autótuningról itthon már csak az nem hallott, aki nem akart.

Számunkra az év a szezonnyitó kiállítással kezdődött Szegeden, melyet számos forrás az év egyik legütősebb tuning rendezvényének ítélt meg. Rengeteg szervezés, feszültség és igen kemény munka állt e mögött a show mögött, viszont a sikere utáni lelkesedés az egész évünkre kihatott: idén több, mint 50, kisebb-nagyobb autós megmozduláson vettünk részt, számos helyen standdal, autóinkkal vagy partnereink termékeivel próbáltuk közelebb hozni az embereket a témához, és természetesen oldalunkhoz is. Mindennek meglett az eredménye, hiszen felhasználóink száma ebben az évben jóval 30.000 fölé nőtt, ami csaknem duplája az egy évvel ezelőtti létszámnak.

Technikai oldalról ez a növekedés természetesen ismét kemény fejfájást okozott, a fejlesztések pedig szinte kizárólag az optimalizálás, és az oldal sebességének növelése jegyében valósultak meg. Mindezzel így év végére eljutottunk egy megfelelő szintre – reméljük ez Ti is érzékeltétek – de természetesen még messze nincs vége: a további fejlesztések mellett a már régóta ígért újítások is készülnek, melyek nem csak új funkciókat, de az oldal kinézetének és részben szerkezetének változását is magukkal fogják hozni. Célunk az eddigi tapasztalatok, ötletek alapján a lehető legjobbat nyújtani Nektek, továbbra is – igen, sajnos a tempónk még mindig nem az igazi, de igyekszünk...!

Idén is számos autó szépségverseny bírái voltunk, köztük az egyik legjelentősebb feladat pedig ez évben is a saját sorozatunk volt, ahol teljesen új szabályokkal próbáltunk egy korrekt versenyt kialakítani. E téren két nagy dolgot tanultunk meg az idei szezonból: egyrészt, olyan sorrendet, döntést felállítani, ami mindenkinek tetszetős, vagy legalábbis érthető, egyszerűen lehetetlen. Tulajdonképpen annyiféle szempontot kellene figyelembe vennünk egy-egy verseny alkalmával, hogy vagy mindenkinek adhatnánk kupát, vagy többnapos lenne egy-egy verseny. Másrészről pedig, évi 9-10 forduló gyakorlatilag irdatlanul sok egy ilyen sorozatra, bármit is találunk ki, egy idő után óhatatlanul egysíkúvá válik. Így jövőre e szempontok szerint próbálunk valami okosat kitalálni – meglátjuk milyen sikerrel!

Mint azt már több helyen is hangoztattuk, 2007-ben ismét megrendezésre kerül a szegedi szezonnyitó show, még jelentősebb és exkluzívabb felhozatallal, nagyobb területen és igen színvonalas programokkal – minderről pedig még éppen elégszer hallotok majd addig!

Végezetül pedig, ahogy eddig is, ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves olvasónknak, azaz Nektek, hogy idén megtiszteltétek látogatásotokkal oldalunkat. Reméljük örömötök lelitek majd a Carstyling.hu-ban az elkövetkező esztendőben is, és továbbra is várjuk ötleteiteket, észrevételeiteket melyekkel még hasznosabbá tehetjük számotokra.

Ezúton is tuningban gazdag, Boldog Új Évet kívánunk Nektek, galériánkban pedig a szokásos „jól” sikerült képeinket találjátok 2006-ról. Jó bulizást, pezsgőt, csajokat és minden egyebet ma estére, vezetni pedig csak másnap, és persze óvatosan…!

BUÉK! ;)