Riportok, gondolatmenetek az autós témakört illetően, továbbá általános hírek az oldal életéről.

ADBL - 16. Balatonfüredi Tuning Találkozó - 2023

Áprilisban hagyományszerűen újra megrendezésre kerül Magyarország egyik legnagyobb múltú  tuning találkozója, a 16. ADBL - Balatonfüredi Tuning Találkozó! A szervezők szeretettel várnak mindenkit, akit érdekel az autózás, az autós élet és a tuning világa. A programok között autó szépségverseny, hifi hangnyomás verseny és Erdős Csaba kaszkadőr showja is szerepel!

Akárcsak LED-del, úgy világíts!

Legyen szó bármely évszakról, az egyik legalapvetőbb kérdés közlekedésbiztonság szempontjából, hogy hogyan működik a világításunk - e téren pedig az sem mindegy, hogy alapvetően milyen izzót használunk. Mutatunk pár szempontot egy megfelelő, jó ár-teljesítmény arányú izzó kiválasztásához.

Show For Real Cruisers - Hot Rod Show az AMTS-en!

Hot rodok? Eredeti kustomok? Igen! A ’50 Brothers CC hazai különítménye elhozza Magyarországra azokat a vasakat, amelyek a mai értelemben vett tuning legelső példányai! Ezeket itthon biztosan nem láthatod sem az utakon, sem más kiállításokon! Úgyhogy, ha nem szeretnél lemaradni egy különleges időutazásról, mely visszarepít az autóépítés gyökereihez, akkor mindenképp látogasd meg a B pavilonban a Show For Real Cruisers-t!

SPRING MY RIDE #2 - második lépés: a tiszta beltér

Víz, hó, sár és minden más, amit a cipőnkkel behordtunk az autónkba a téli időszak alatt, akár a szőnyegen, ülésen, műszerfalon a tél mindenhol nyomot hagy, ezekhez hozzáadódnak a már rég elszórt morzsák, üres flakonok, elhagyott nyugták… egyszóval itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak és ha szerencsénk van a talált aprópénzből még vehetünk is valamit.

Íme a ráncfelvarrott ALCAR 3d konfigurátor!

Új, egyszerűsített menüvel és könnyen kezelhető „ajánlott” szűrőkkel az ALCAR 3D konfigurátorának átfogó FACELIFT verzióját mutatta be a téli szezon előtt. Az új kiadást vizuálisan és technikailag is az elmúlt évek során begyűjtött számos felhasználói tapasztalatra alapozták: hagyd, hogy az új mobil felnitár elkápráztasson, több, mint 1.000 realisztikus, 3D autómodell segítségével!

A Monster Energy és Lewis Hamilton bemutatja: 44

Az AMTS idei energiaital-partnere, a Monster Energy még márciusban jelentette be, hogy szorosabb partneri kapcsolatba kezd a háromszoros F1 világbajnok Lewis Hamiltonnal.

Nulladik nap az AMTS-en

Elkezdődött, ha jól számolom a 12. AMTS. Lelkesítő környezet, ha a vírusok ilyenbe kerülnének rögtön tizes szorzóval kezdenének szaporodni.

Fele sem tréfa: itt az idei első Nagy Autós Hétvége!

Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során tavaly három alkalommal, rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Idén még nagyobb akciókkal itt a következő felvonás!

Tomracing Motorsport: formába lendülve az AMTS-en!

A 2016-os Autó, Motor és Tuning Show immár hagyománnyá vált kiállításáról idén sem hiányozhat a Tomracing Motorsport. A csapat standja számos meglepetést tartogat a kilátogatók számára, és újfent nem lesz hiány gyönyörű lányokban sem. Ezúttal a formaautók hazai legjobbja, a csapat új igazolása, Magyar János és versenygépe, valamint az ifjú gyorsasági motorosok kerülnek a középpontba, de természetesen az összes versenyző ott lesz a háromnapos kiállításon. 

Új barátunk, a CarLinx!

Bizonyára nehéz nem észrevenni, hogy valamivel ismét bővült oldalunk funkcióinak repetroárja. Ismerjétek meg idei karácsonyi ajándékunkat, egyben új partnerünket, a Carlinx autós közösségi portált!

Nem annyira a hír, mint a jóféle képek miatt

Szépe ez a doboz, ahogy veret a havas úton. Bár lehet a hátsó köténytől megszabadítanám, meg a Koppány-kipufogóktól is, de amúgy hat. Azok a lökösi fényvisszaverők is elég kérdéses tuningholmik, valami schuler bringájáról nyúlták le talán.

Sziasztok, én vagyok az új CS ;)

Régóta ígérgetjük már, a nagy nap pedig ezúttal végre elérkezett: íme a Carstyling.hu legújabb kiadása, a v6.0. Fogyasszátok egészséggel!

GANG HÍREK: 76 Garage

A 76 garage is kint lesz az AMTS-en, és nagyon is ott a helyük. Homoki Zsolt meséli el a sztorijukat, és hogy mit fognak tenni idén az AMTS-en.

GANG HÍREK: Camp-X a pályán

Leonak már fotóztuk a Mitsubishi lancerét, így nem kétséges az elhivatottsága a tuning iránt. Lássuk mit ígér az AMTS-re

GANG HÍREK: Streettuning Workshop

Hát nem is tudom, Szabó Krisztián, a STREETTUNING WORKSHOP alapítója annyi betűt vetett, hogy kis is kelt, nem teszek hozzá semmit, mindent elmond maga.

GANG HÍREK: AMTS gyülekezőn a Low Level Team

A Low Level Team két hétköznapi ember kezdeményezése. Kezdetben a céljuk az volt hogy a találkozókon készített fotóikat fel tudjuk valahova tölteni. Szép csapat lett belőle.

GANG HÍREK: jönnek a patkányok!

A rat stílus sem maradhat le az idei AMTS stíluskavalkádjából. A legismertebb honi brigád is kivonul a szétberhelt vasaikkal emelni a hangulatot. Hegesszetek srácok!

GANG HÍREK: csapat a napfény városából

Az egykori VW Club Szeged ma már Sun City Tuning Club néven fut, talán hogy ne csak VW-vel járó haverok szálljanak be a körbe.

GANG HÍREK: érdekes vasakkal jönnek

Most némileg felborítom a beérkezési sorrendet, kicsit megkeveredtem, de talán mégsem baj, hogy a Hectors Tuning Club került így a látképbe.

Bemutatkozik a 29-es Körzet!

A GANG HÍREKBEN egy igazi, már-már legendás csapattal folytatjuk. Ők pedig a 29es Körzet (tuning klub)!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 757 találat 38 oldalon