Info lorem ipsum szöveg

Riportok, gondolatmenetek az autós témakört illetően, továbbá általános hírek az oldal életéről.

SPRING MY RIDE #2 - második lépés: a tiszta beltér

Víz, hó, sár és minden más, amit a cipőnkkel behordtunk az autónkba a téli időszak alatt, akár a szőnyegen, ülésen, műszerfalon a tél mindenhol nyomot hagy, ezekhez hozzáadódnak a már rég elszórt morzsák, üres flakonok, elhagyott nyugták… egyszóval itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak és ha szerencsénk van a talált aprópénzből még vehetünk is valamit.

Íme a ráncfelvarrott ALCAR 3d konfigurátor!

Új, egyszerűsített menüvel és könnyen kezelhető „ajánlott” szűrőkkel az ALCAR 3D konfigurátorának átfogó FACELIFT verzióját mutatta be a téli szezon előtt. Az új kiadást vizuálisan és technikailag is az elmúlt évek során begyűjtött számos felhasználói tapasztalatra alapozták: hagyd, hogy az új mobil felnitár elkápráztasson, több, mint 1.000 realisztikus, 3D autómodell segítségével!

A Monster Energy és Lewis Hamilton bemutatja: 44

Az AMTS idei energiaital-partnere, a Monster Energy még márciusban jelentette be, hogy szorosabb partneri kapcsolatba kezd a háromszoros F1 világbajnok Lewis Hamiltonnal.

Nulladik nap az AMTS-en

Elkezdődött, ha jól számolom a 12. AMTS. Lelkesítő környezet, ha a vírusok ilyenbe kerülnének rögtön tizes szorzóval kezdenének szaporodni.

Boldog Karácsonyt!

Békés, boldog, bejgliben és tuningalkatrészekben gazdag Karácsonyt kívánunk MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK! A carstyling.hu csapata.

Fele sem tréfa: itt az idei első Nagy Autós Hétvége!

Bizonyára hallottál már a NAGY AUTÓS HÉTVÉGÉRŐL, mely során tavaly három alkalommal, rengeteg autóstársad örülhetett hihetetlenül akciós áraknak, mindössze egy hétvége erejéig. Idén még nagyobb akciókkal itt a következő felvonás!

Tomracing Motorsport: formába lendülve az AMTS-en!

A 2016-os Autó, Motor és Tuning Show immár hagyománnyá vált kiállításáról idén sem hiányozhat a Tomracing Motorsport. A csapat standja számos meglepetést tartogat a kilátogatók számára, és újfent nem lesz hiány gyönyörű lányokban sem. Ezúttal a formaautók hazai legjobbja, a csapat új igazolása, Magyar János és versenygépe, valamint az ifjú gyorsasági motorosok kerülnek a középpontba, de természetesen az összes versenyző ott lesz a háromnapos kiállításon. 

Boldog Karácsonyt!

Békés, boldog, bejgliben és tuningalkatrészekben gazdag Karácsonyt kívánunk MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK! A carstyling.hu csapata.

Új barátunk, a CarLinx!

Bizonyára nehéz nem észrevenni, hogy valamivel ismét bővült oldalunk funkcióinak repetroárja. Ismerjétek meg idei karácsonyi ajándékunkat, egyben új partnerünket, a Carlinx autós közösségi portált!

Nem annyira a hír, mint a jóféle képek miatt

Szépe ez a doboz, ahogy veret a havas úton. Bár lehet a hátsó köténytől megszabadítanám, meg a Koppány-kipufogóktól is, de amúgy hat. Azok a lökösi fényvisszaverők is elég kérdéses tuningholmik, valami schuler bringájáról nyúlták le talán.

Sziasztok, én vagyok az új CS ;)

Régóta ígérgetjük már, a nagy nap pedig ezúttal végre elérkezett: íme a Carstyling.hu legújabb kiadása, a v6.0. Fogyasszátok egészséggel!

GANG HÍREK: 76 Garage

A 76 garage is kint lesz az AMTS-en, és nagyon is ott a helyük. Homoki Zsolt meséli el a sztorijukat, és hogy mit fognak tenni idén az AMTS-en.

GANG HÍREK: Camp-X a pályán

Leonak már fotóztuk a Mitsubishi lancerét, így nem kétséges az elhivatottsága a tuning iránt. Lássuk mit ígér az AMTS-re

GANG HÍREK: Streettuning Workshop

Hát nem is tudom, Szabó Krisztián, a STREETTUNING WORKSHOP alapítója annyi betűt vetett, hogy kis is kelt, nem teszek hozzá semmit, mindent elmond maga.

GANG HÍREK: AMTS gyülekezőn a Low Level Team

A Low Level Team két hétköznapi ember kezdeményezése. Kezdetben a céljuk az volt hogy a találkozókon készített fotóikat fel tudjuk valahova tölteni. Szép csapat lett belőle.

GANG HÍREK: jönnek a patkányok!

A rat stílus sem maradhat le az idei AMTS stíluskavalkádjából. A legismertebb honi brigád is kivonul a szétberhelt vasaikkal emelni a hangulatot. Hegesszetek srácok!

GANG HÍREK: csapat a napfény városából

Az egykori VW Club Szeged ma már Sun City Tuning Club néven fut, talán hogy ne csak VW-vel járó haverok szálljanak be a körbe.

GANG HÍREK: érdekes vasakkal jönnek

Most némileg felborítom a beérkezési sorrendet, kicsit megkeveredtem, de talán mégsem baj, hogy a Hectors Tuning Club került így a látképbe.

Bemutatkozik a 29-es Körzet!

A GANG HÍREKBEN egy igazi, már-már legendás csapattal folytatjuk. Ők pedig a 29es Körzet (tuning klub)!!

GANG HÍREK: ez a Sufni kársz!

Eljött az idő, hogy GANG HÍREKBEN a második, az AMTS-re nevezett klub is bemutatkozzon. SUFNI KÁRSZ!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Összesen 810 találat 41 oldalon