Az ország legtutibb tuningautói gyűlnek össze augusztus utolsó szombatján a sportcsarnokban és a környező parkolókban. Aki kedveli a felturbózott, folyamatosan és szorgosan gondozott szupermasinákat, mindenképpen látogasson el 25-én a Zalaegerszegi Carstyling.hu Tuningtalálkozóra.

A www.zalaegerszegtuning.hu portál és online magazin csapata szervezésében hagyományosan, immáron harmadszor megrendezett eseményen több, 50-es, 60-as és 70-es évekből származó amerikai csodakocsit és csoppert is megcsodálhatunk, kalandozhatunk velük korábbi korokba. Kétkerekű-rajongók motorokkal vigasztalódhatnak, ám búslakodni nem lesz lehetőség, hiszen számos program vár kicsit és nagyot.

A rendezvény 9 órakor startol: látványosnak ígérkezik az IMI-TEAM gumifüstölése, a tálca-, és a négykerekű széttörő show. Tombolni boztosan lehet! Hidi Miki streetfighterkedik, erős audiohatásokra számítunk a hangnyomás-, hangminőség-versenyen, személyesen láthatjuk a BassX Car Hifi- és Tuning munkáját: a fiúk egy autót építenek fel élőben.
Fotóztathatunk amcsi járgányokkal, tuningverdákkal, félmeztelen, bombázó csajokkal, akik erre az alkalomra különös módon testüket festik majd be, láthatjuk, ahogy topless lányok autót mosnak. Hab minden mennyiségben várható.

A Pioneer standján egész nap élő dj parádén lazulhatunk, több hifi-, és tuningcég pavilonjában vizsgálhatjuk meg a legújabb technikai berendezéseket. A HTW Tuningmagazin közreműködésével Need for Speed Carbon játékbajnokságra is nevezhetnek az érdeklődők. A helyi Páva Motors kereskedés jóvoltából meghallgathatjuk egy csaknem 15 millió forintos MV Augusta Tamburini szívdöglesztő hangját. A belépőjegy ezer forintba kerül, öt év alatti spanok ötszáz pénzért jöhetnek. Reggeltől estig garantált az őrült jó buli!

Végül, de nem utolsósorban pedig a rendezvényen kerül sor a Carstyling.Humma Racing következő fordulójára is!