Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Október 30-án nyitja meg kapuit a las vegasi giga-kiállítás, a 2007-es SEMA Show, melyre a Hyundai Motor America egy igazán impozáns koncepcióval is készül. A Beach Cruiser fedőnevet viselő Elantra a gyártó partnercége, a K-Daddy-Kustomz munkásságát dícséri.

A koncepció alapját az új ötajtós Elantra Touring alkotja, mely 2008-ban érkezik meg az amerikai piacra, a feltupírozott verzió célja pedig nem más, mint a típus sokoldalúságának és könnyedségének hangsúlyozása a potenciális vásárlóközönség felé. A gyönyörű kétszínű fényezést elválasztó hullámok, valamint a motorháztetőn található, a polinéz Tiki istenséget ábrázoló airbrush igazi vidám, tengerparti hangulatot kölcsönöz az autónak, a tető nagy részét pedig panoráma napfénytető foglalja el.

A K-Daddy csapata a festés mellett átdolgozott első és hátsó löklapokkal, küszöbökkel, valamint egyedi hűtőráccsal szerelte fel az Elantrát, mely természetesen a motorháztető alatt, valamint futómű terén sem maradt érintetlen. A néhány plusz lóról új légbeömlő, valamint Magnaflow kipufogórendszer, az optikáról festett motortér borítás gondoskodik, a stabilitást pedig első toronymerevítő hívatott elősegíteni. A gyári görgők helyett 20” Konig Rolf Blix 3-as polírozott garnitúra került felszerelésre (Dunlop Sport Maxx abroncsokkal), melyre aztán – ameddig csak lehetett - szépen rá is ültették a kasznit.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A lila-narancs fényezés az utastérben is folytatódik, és egy kétszínű barna bőr üléshuzattal, és belsővel egészül ki. A vezetési élmény nem lehet teljes a multimédiás installációk nélkül: a teljesen beépített csomagtér mellett 4 képernyő, 8 hangszóró, 5 erősítő és 8 Infinity mélynyomó gondoskodik a krúzoláshoz elengedhetetlen hang- és képanyag agyakba égetéséről.