Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Az idei Carstyling.hu Tuning Show nem csak külföldi autókban fog bővelkedni, de jó néhány nemzetközi cég is képviselteti magát, szerte Európából. Ezek egyike a drezdai Car-Art csapata, mely igen szép felhozatallal érkezik hazánkba!

A géppark legfontosabb momentumát a német cég feje, Andy Chrysler 300C-je jelenti: a szigorúan DUB stílusban épült amerikai nagyvas legújabb verzióját a magyar közönség előtt leplezi le először! Az autó eddig sem volt piskóta: a 3.5 literes V6-os verzió gyakorlatilag hozzákerülése óta a változások korát éli. Az eddigiekben matt fekete fényezéssel, valamint Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!airbrush dekorációval ellátott gépjármű díszét a méregdrága Asanti P-Miller, elől 9.5x22, hátul pedig 10.5x22 hüvelykes króm garnitúrája jelenti. Nem gyengék a – nem kifejezette a Thököly útra szabott – gumiméretek sem: 265/30/22 elől és 295/25/22 hátul! A kasznit az Car-Art Air Ride rendszere ülteti centikre az aszfalttól, az orr rész ékessége pedig a Bentley-t idéző, brutális króm hűtőrács.

Mindez azonban már csak a múlt! Az autó teljesen megújult külalakkal debütál hazánkban húsvétkor, a hírek szerint egy meglehetősen egyedi, matt babakék-fekete fényezés terhe mellett, mely ráadásul a felnikre is kiterjed. Vélhetően erős barátnői behatás állhat a színválasztás mögött, az előzetesként kapott kép alapján azonban ütni fog az új külalak.

A Car-Art több referenciautóját is hozza, melyek az általuk képviselt márkákból összeállított tuning csomagjaikat hivatottak bemutatni. Ezek egyike lesz az Audi Q7, melyhez egy odakint igen népszerű pakkot raktak össze.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A legszembetűnőbb változtatást a német Caractere 16 elemből álló optikai szettje jelenti, mely a lökhárítók, küszöbök, valamint a hátsó szárny mellett számos leheletfinom, de mégis stílusosan elegáns kiegészítővel teszi egyedivé az autó megjelenését. Külön érdekesség a divatjamúlt ködfényszórók helyére passzintott nappali fény, valamint az átlátszó borítással szerelt egyedi hátsó lámpatestek.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Felnik terén a svájci Rinspeed 11x23 hüvelykes fekete garnitúrájára esett a választás, mely vékony piros peremével az egyetlen színfoltot képezi a koromsötét autón. A felniket 315/25ZR23-as Fulda abroncsokkal szerelték, a menetmagasságot pedig az elektromos futómű újrahangolásával csökkentették némileg. Végső simításként az ENCO dupla kipufogórendszere került felszerelésre, divatos, egymásba ágyazódó kerek végekkel.

Hogy mit hoznak még? Gyere, és nézd meg Te is a Carstyling.hu Tuning Show-n, április 11-13. között Budapesten, a Hungexpón!