Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A BMW pályafutása alatt sok mindent gyártott. Kupét, szedánt, kombit, SUV-ot, sőt SAV-ot, de bármennyire is erőltetjük, az egyterű valahogy kimaradt a szórásból. Ezekre a dilemmákra adnak választ az igazán fanatikus tunerek, többek között az az elvetemült is, aki ezt a konverziót elkövette, ráadásul egy Honda Odyssey-n!

A vérbeli BMW fanok szemében valószínűleg a hét főbűn között fog szerepelni ez a szebb napokat látott családi autó. Azonban, ahogyan a nem propeller-márkás autó BMW-jellegűvé alakítása a próbálkozások legnagyobb részénál csúfos ízléstelenségbe fullad, ez esetben az illesztések és a vonalak – és úgy egyáltalán az összhatás – meglepően jól passzolnak. Vélhetően egy aranykezű kasznis állhat a háttérben, aki az E92 lámpáit, hűtőrácsait, valamint hátul a komplett lökhárítóját ráerőltette a totálisan típusidegen jószágra. Sőt, ha már lúd, legyen kövér alapon még egy karbon diffúzort is alávarázsoltak, mindezek mellett pedig a kasztni számos kisebb módosításon esett át. Az utastér egyedi, fekete-fehér kárpitozást kapott.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

A – szinte biztosan – air-ride segítségével koppig ültetett autó, a BMW piacra szánt WORK Gnosis GS1 felnijeit kapta, 20 hüvelykes méretben. A görgők mögül a Tein fékrendszere villan elő, nem kis méretben, erre alapozva pedig minden bizonnyal a motor sem maradt változtatások nélkül. Az autóról azonban semmi egyéb információ nem áll rendelkezésre. A VIP stílusú átépítés, valamint a japán Wagonist magazin rendszámtáblája elég egyértelműen a szigetországra utal, de persze sosem lehet tudni.

Mindenesetre, még ha szentségtörés is történt, a kivitelezés maga csillagos ötöst érdemel.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!