Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Érdekes konverziókból már jó néhányat láthattunk pályafutásunk során, gondoljunk akár a Mercedes alapon épült Rolls Royce Phantomra, a Cayenne alapú Volgára, vagy akár az Toyota MR2-re épült Gumpert Apollóra.

Legújabb versenyzőnk a napfényes Floridából érkezett, és a képek alapján ítélve nem is sikerült rosszul: egy ’96-os Chrysler Sebringből készült el a legújabb Bentley Continental GTC formájára hajazó jószág. Az átalakítást jegyző Exotic Fiberglass Designs cirka 36.000 dollárt (kb 7.5 millió HUF) locsolt a gépre, míg elérte ezt az állapotot, sőt, a teljes egészében üvegszálas műanyagból készült kasznira még egy Bentley GT widebody szettet, valamint egy krómfelni garnitúrát is felpasszintottak.

A replika azonban csak 80%-os, ami még hátra van, az új tükrök, a Bentley végekben kiteljesedő kipufogó, Bentley műszerfal és középkonzol, multimédia, valamint az elektromos tető. Mindezek nagy részét már valaki más fogja beszerezni, ugyanis a cég éppen a komplett gépet árulja jelen állapotában az Ebay-en, 20.000 dolláros kezdőtéttel – ennyiért egy Bentley Continental-t venni pedig azért nem olyan rossz biznisz, még ha csak egy replikáról van is szó.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!