Manapság egyre nagyobb az igény a jó minőségű, KRESZ szabályai által elfogadott tuning termékekre. Ezekkel a megoldásokkal nem kell izgulnunk, hogy autónkat átengedik-e a vizsgán, vagy megbüntet-e a rendőr, esetleg a KPM. A Boombasstik pont ilyen termékeket kínál minden vásárlójának.

H&R rugók és futóművek

A legkeményebb versenypályák, a legjobb vezetők, a leggyorsabb autók. Akár a DTM-ben, akár a Forma 1-ben nézünk szét, a H&R mindenütt kiemelt beszállítóként van jelen. A német cég ezeket a tapasztalatokat felhasználva készíti termékeit a szériaautók részére is. H&R termékekkel gördül le a szalagról többek között a Porche Carrera GT, vagy a 911 GT2 és GT3 is.

A H&R rugókkal, futóművel felszerelt autók kanyar- és útfekvése stabilabb, ennek eredményeképp a féktávolság rövidebb, így egy biztonságosabb autót tudhatunk magunkénak.
A gyár több, mint 1300 típushoz készít rugókat, futómű szetteket, nyomtáv szélesítőket. A termékek mindegyike (a verseny szettek kivételével) TÜV engedéllyel rendelkezik, így a közúti forgalomban is használhatók és a műszaki vizsgákon sem kell aggódnunk, vajon megfelel-e a követelményeknek.
A H&R rugók ár/érték arányban is jól teljesítenek. Igaz nem a legolcsóbbak, de a minőséget érezve és figyelembe véve biztosak lehetünk benne, hogy ez a márka jó befektetésnek bizonyul.


Auto Style termékek

A holland Auto Style termékei prémium kategóriának számítanak. Az új autótípusok megjelenését extra gyorsasággal reagálják le, így a legújabb típusokhoz is rövid időn belül megrendelhetők a kiegészítők.
Az Auto Style élen jár a DRL daylight technológiával készült lámpák területén, a LED hátsó lámpák területén., a régi márkáktól a legújabb típusú autókig. A lámpák E minősítéssel ellátott termékek! A DLR daylight már kötelező az új autók átadásakor, mivel láthatóság szempontjából óriási szerepet töltenek be. Ha szeretne lépést tartani a szabályokkal, beszerezheti a Boombasstik üzletekben.

Lassan itt a tavasz, ilyenkor az autókra visszakerülnek a könnyűfém felnik és a sportlégszűrők is. Az Auto Style négy felnimárka közül kínálja termékeit, így biztos mindenki megtalálja a számára megfelelő dizájnt. Sportlégszűrőket a világhírű K&N csapatától kínálja, kínálatukban megtalálhatók a direktszűrők, a direktszűrő szettek, és a sport betétszűrők gyári helyre. A sport légszűrők használatával autónk teljesítménye és fogyasztása is javul.

A fent felsorolt termékeket a Boombasstik webáruházában is megrendelhetjük, 10% kedvezménnyel!

Boombasstik üzletek:
  • Lurdy Ház: Bp. IX. Könyves Kálmán krt 12-14. tel: +36 70 515-4040
  • Pólus Center: Bp. XV. Szentmihályi út 131. tel: ++6 70 515-4041
  • Boombázis & Beszerelő műhely: Bp. XV. Gábor Áron u. 142. tel: +36 70 515-4042