Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Egyre inkább beindulni látszik az M1-tuning gépezet. A múlt heti RevoZport csomagot követően itt egy újabb konverzió, ezúttal Európából: a német TVW Car Design hasonlóan utós elképzeléssel állt elő, valamivel kevesebb optikai ténykedés mellett.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Hogy ezen gyorsan túl is essünk, kívülről karbon hátsó légterelő, tetőelem, valamint egy garnitúra 20 hüvelykes könnyűfém felni került az autóra, elől 245, hátul 295 mm széles Continental abroncsokkal. Odabent bőrözött kagylóülések és sportkormány, valamint ez utóbbiba épített, LED alapú visszajelzők jelentik az extrákat.

A kasznit a KW állítható futóművével ültették meg, a stabilabb úttartásra pedig szükség is lesz, hiszen motorilag sem maradt változatlanul a gyárilag 335 lovas sportkupé. A TVW nem kevesebb, mint 420 lóerőt, 500 helyett 620 Nm nyomatékot, és 306 km/órás végsebességet ígér, melyet egy négykéményes, komplett kipufogórendszerrel, nagyobb intercoolerrel, módosított légzéssel, valamint a vezérlés optimalizálásával abszolválnak.

Az izmosító kúráért pedig kereken 5.000 Eurót várnak viszonzásul.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!