Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Újabb BMW M1 konverzió látott napvilágot, ezúttal a tengerentúlról. A hangzatos nevű RevoZport 1M Raze P450 az eddig látott átalakítások között a legkomolyabb, teljes körű tuning csomagot kínálja az izomkupéhoz.

A sort egy rendkívül igényesen kidolgozott bodykit, valamint légterelő szett nyitja, mely kizárólag karbon elemekből áll össze, végeredményként 60 Kg-os súlycsökkentést is biztosítva a gyári állapotokhoz képest. A szett a pillekönnyű anyagból készült lökhárítókból és küszöbökből, motortér- és csomagtértetőből valamint tetőelemből, tükörborításokból, hátsó- és tetőszárnyból áll össze. Mindamellett, hogy a gyártó szerint az összes utólagos elem szigorúan a funkcionalitást szolgálja, mellékesként még bitang jól is mutat az autón.

A karbon téma odabent is folytatódik, az ajtópanelek, valamint az utastér több eleme is erre az anyagra cserélhető.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Teljesítmény oldalon áthangolt vezérlés, nagyobb intercooler, új lefújószelep, sport légszűrők, valamint egy mindössze 7 Kg-ot nyomó, titánium kipufogórendszer gondoskodik a gyárilag 335 pacis aggregát tuningjáról. A pontos lóerő adatokról egyelőre nincs hivatalos infó, azonban a pletykák szerint a névben nem véletlenül szerepel a 450-es szám.

A kiegészítések nagy része elérhető a „mezei” 1-es kupéhoz is, és nem csak az USA-ban: a cég angliai bemutatóteremmel rendelkezik, és az európai piacra is gyárt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!