Német vs. Japán autó
aktuális téma

Ezt a topicot azért hozom létre mert kíváncsi vagyok hogy ki milyen érveket tud felhozni a két ország autói mellett, ellen.
(Veszekedéseket kéretik elkerülni)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
A JAPÁNNÁL EGY VTI-s SZÍVÓHANG ,
A BÖMBINÉL,EGY NAGY VENTILLÁTOROS TURBINAHANG AZOK A KIRÁLYOK !
NEM LEHET KIJELENTENI,HOGY EZ A JOBB,VAGY AZ !
MINDKETTŐNEK MEG VAN A MAGA VARÁZSA,HIBÁJA, STB......
MINDENESETRE,EGY NYIRKOS NYÁLKÁS ÚTRA EGY E30 AS BÖMBI,AZ TUTKÓ NAGYON
ÜDV:BIGIMI
A BÖMBINÉL,EGY NAGY VENTILLÁTOROS TURBINAHANG AZOK A KIRÁLYOK !
NEM LEHET KIJELENTENI,HOGY EZ A JOBB,VAGY AZ !
MINDKETTŐNEK MEG VAN A MAGA VARÁZSA,HIBÁJA, STB......
MINDENESETRE,EGY NYIRKOS NYÁLKÁS ÚTRA EGY E30 AS BÖMBI,AZ TUTKÓ NAGYON

ÜDV:BIGIMI
-De a tied G.-
,, Egyébként az elektronika behalása szerintem nem törvényszerű ,,
de az!
csak nem 1 német kocsinál, hanem 1 olasznál!!!!

de az!
csak nem 1 német kocsinál, hanem 1 olasznál!!!!

Egyébként az elektronika behalása szerintem nem törvényszerű ,de szegény pont 1 ilyet fogott ki-lehet,de én csak tényt írtam le.
A Suzuki és Honda ülés magaságáról annyit,hogy ízlések és pofonók különbözőek,én azt szerettem ,ha magasabban ülök.
A Suzuki és Honda ülés magaságáról annyit,hogy ízlések és pofonók különbözőek,én azt szerettem ,ha magasabban ülök.
A LOEWE mert az német.
Vagyis ÜberallesTV érteeeed??

Vagyis ÜberallesTV érteeeed??

na én meg nap mint nap tapasztalom az astrák remek elektronikáját nem a szerelő mondta.....

ööööö angol
Amúgy meg nem faxa általánosságban beszélni sztem, ez kb olyan, mint melyik tv a jobb a sony, vagy a panasonic. Na malyik?

Amúgy meg nem faxa általánosságban beszélni sztem, ez kb olyan, mint melyik tv a jobb a sony, vagy a panasonic. Na malyik?

" Persze tudom ez után sokan fognak leretkezni,hogy milyen vagyok,de ezek csak az én véleményeim, melyeket ha kell nyíltan is vállalók.
Üdv.:Zoli "
EZ OLYAN MEGHATÓ FOLT

Üdv.:Zoli "
EZ OLYAN MEGHATÓ FOLT

Neki a szerelő mondta,nem én találtam ki.De egyébként a középső rész behalását már 1 taxiban is tapasztaltam, úgy 1 éve.
az astra f-es témához hozzá szólnék,mivel lazán 6 és fél éve azt is hajtok és lassan 10 éve opelezek....
nálam az én kocsimnál semmi ilyen gond nem volt, tehát enyit a szar astra elektronikárol!

nálam az én kocsimnál semmi ilyen gond nem volt, tehát enyit a szar astra elektronikárol!

Sziasztok. Végig olvastam a topicot és van 1 2 dolog, amit nem értek. Egyesek írják,hogy van a kocsijában 1500- motor és ,hogy tök jól fogyaszt, ez nála 12-15 liter, na ezen nagyón jót nevetem, szerintem ez nem hogy nem jó ,hanem inkább rossz. Az öcsém 1500 -ős Hondája hajtva beéri 9-el.Az én 1500-ös motoromról inkább nem is beszélek.
Akkor megint mások 4000-7000 cm 3-is autókról beszélnek, szerintetek ezek magyar fizetésekhez valók, mert szerintem nézzétek már meg a kötelező biztosításukat 1 évre én biztos, nem tudnám kifizetni. Hogy, a fogyasztásról ne is beszéljek (25-28).
Egyébként szerintem minden ország gyártott jó és rossz autókat. A japánoknak igazán bejött a Toyota-mindegyik, na ez az, ami sosem kopik el.
A németeknek jól bevált a BMW.
Ja és mind kettőben van erős és gyenge autó.A biztonságúk is változó.
Egy példát tudok mondani németre: nem tudom valaki megfigyelte -e már az Astra F elektronikáját, na ez olyan amilyenek a franciákat kiabálják(ami, nem minden franciára igaz, halkan megjegyzem).A haveromnak van 1 1.7 td kombija és mikor megvette már akkor nem működött ,a középső vissza jelző(rádió, óra, hőfok).Elvitte szervizbe-megcsinálták-,de 5 hónap múlva ismét behalt(igaz, ha nem rakod rá a világítást,müködik,de ha rárakod nem).Mára már óda jutott a kocsi elektronikája, hogy nem működik a hátsó ablakfűtés, ködlámpa(első, hátsó-apropó mind gyári),központizár.Ami még működik azok az ablakok első,hátsó,tető).
Az autó mindig márkaszervizbe volt javítva.(Egyébként ott mondtákneki,hogy ez Opel baj).
Ezek után merje szidni valaki a franciát.
Egyébként tetszik az ő Astrája, menet tulajdonságai jók, de az elektronika, na az nem.
A kényelemben egyébként a Civic nem jön be,de a Suzuki sem-túl alacsonyan kell ülni.
De minden autóban van valami jó. Legyen az Japán vagy német, bár nem csak ez a 2 létezik.
Persze tudom ez után sokan fognak leretkezni,hogy milyen vagyok,de ezek csak az én véleményeim, melyeket ha kell nyíltan is vállalók.
Üdv.:Zoli
Akkor megint mások 4000-7000 cm 3-is autókról beszélnek, szerintetek ezek magyar fizetésekhez valók, mert szerintem nézzétek már meg a kötelező biztosításukat 1 évre én biztos, nem tudnám kifizetni. Hogy, a fogyasztásról ne is beszéljek (25-28).
Egyébként szerintem minden ország gyártott jó és rossz autókat. A japánoknak igazán bejött a Toyota-mindegyik, na ez az, ami sosem kopik el.
A németeknek jól bevált a BMW.
Ja és mind kettőben van erős és gyenge autó.A biztonságúk is változó.
Egy példát tudok mondani németre: nem tudom valaki megfigyelte -e már az Astra F elektronikáját, na ez olyan amilyenek a franciákat kiabálják(ami, nem minden franciára igaz, halkan megjegyzem).A haveromnak van 1 1.7 td kombija és mikor megvette már akkor nem működött ,a középső vissza jelző(rádió, óra, hőfok).Elvitte szervizbe-megcsinálták-,de 5 hónap múlva ismét behalt(igaz, ha nem rakod rá a világítást,müködik,de ha rárakod nem).Mára már óda jutott a kocsi elektronikája, hogy nem működik a hátsó ablakfűtés, ködlámpa(első, hátsó-apropó mind gyári),központizár.Ami még működik azok az ablakok első,hátsó,tető).
Az autó mindig márkaszervizbe volt javítva.(Egyébként ott mondtákneki,hogy ez Opel baj).
Ezek után merje szidni valaki a franciát.
Egyébként tetszik az ő Astrája, menet tulajdonságai jók, de az elektronika, na az nem.
A kényelemben egyébként a Civic nem jön be,de a Suzuki sem-túl alacsonyan kell ülni.
De minden autóban van valami jó. Legyen az Japán vagy német, bár nem csak ez a 2 létezik.
Persze tudom ez után sokan fognak leretkezni,hogy milyen vagyok,de ezek csak az én véleményeim, melyeket ha kell nyíltan is vállalók.
Üdv.:Zoli
BGY!
"de a felső kategoriában nincs japán, kivéve a Lexus 430 LS"
Az, hogy Te mit ismersz egy dolog, de sajnos Európába a japán verdák 10%-a sem jut el!
Valóban 280LE a határ forgalombahelyezéshez japánban, ezért 280LE egy Skyline OEM. De ez egy olyan autó, amit SENKI sem használ OEM-ként és rettentő olcsón tuningolható, mert a gyári blokk 600LE-ig bírja. Kérlek egy "mezei" M3-ashoz ne hasonlítsd már. Létezik legalább jónéhány száz 1200LE+ Skyline, sőt vhol olvastam egy 1900wHP-sről is! (ami úgy 2300LE főtengelyen). Ja meg 250kmh-nél nem áll meg még egy alap 280LE-s sem :)
Alpad!
Azt írtam, hogy VW VAN USA-ban. A Golfot, Corrado, Scirocco-t kedvelik is. De nem érnek el olyan sikereket, mint Eclipseszel vagy Civiccel (6s/quarter mile). Opel viszont ismeretlen :)
"de a felső kategoriában nincs japán, kivéve a Lexus 430 LS"
Az, hogy Te mit ismersz egy dolog, de sajnos Európába a japán verdák 10%-a sem jut el!
Valóban 280LE a határ forgalombahelyezéshez japánban, ezért 280LE egy Skyline OEM. De ez egy olyan autó, amit SENKI sem használ OEM-ként és rettentő olcsón tuningolható, mert a gyári blokk 600LE-ig bírja. Kérlek egy "mezei" M3-ashoz ne hasonlítsd már. Létezik legalább jónéhány száz 1200LE+ Skyline, sőt vhol olvastam egy 1900wHP-sről is! (ami úgy 2300LE főtengelyen). Ja meg 250kmh-nél nem áll meg még egy alap 280LE-s sem :)
Alpad!
Azt írtam, hogy VW VAN USA-ban. A Golfot, Corrado, Scirocco-t kedvelik is. De nem érnek el olyan sikereket, mint Eclipseszel vagy Civiccel (6s/quarter mile). Opel viszont ismeretlen :)
Hi all! csak annyit szólnék hozzá hogy az orosz auto télleg jó ...de abban igen abban nem hogy kivül véd belül tör zuzz....
Vagy a Kraz, és az tuti 8 hengeres

főleg a Kamaz 

Úgyhogy vitának helye nincs, AZ OROSZ AUTÓ A LEGJOBB A VILÁGON ÉS KÉSZ.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
VIRSLI VS. RIZS topikban...