Na szoval valami paraszt megszüntette a forumot!
Elöször is még mindig nincsen lökháritóm, és geci csunyán beszopatott a mátyás úr! Multhéten persze nem lett kész, mindig ragasztás elött volt... Tegnap közli, hogy készlesz estére mert az enyémet és Daniel71-ét csinálja, nosza este 6 után beállitok hozzá Daniel már ott van matyi sehol, megjön majd mondja, hogy holnapra (azaz mára) 1000%, hogy készen lesz. Este 9-ig ott voltam, Danielét csinálta majd ugy váltunk el, hogy mára készen lesz a lökös és vagy 4 elött vagy 6 után mehetek. Hivom 3 felé szarik felvenni, 4-ig melozok itthon volt egy kis melom, persze közben hivogatom szarik felvenni. Fél 7 körül kimegyek hozzá persze belakatolva... Szoval megint megszopatott mint a torkosborzat... Tudja basszameg, hogy kellene az a kibaszott lökös mert lejárt a müszakim és lökös nélkül nem tom elintézni a müszakit... És persze az a szép az egészben, hogy szombaton kellene egy horgos autó most kérhetek valakitöl kölcsön bassza meg...
Ha ugy nézem, hogy több mint 2 honapja miatta nem tudom használni az automat meg most szombaton is szopni fogok miatta akkor kb idáig 100eFt kárt okozott nekem, mert ö nyaralni volt többek között amiröl elfelejtett szolni...
Szoval ekkora fasza gyerek a matyi... Részemröl befejeztem vele bekaphatja...
Naugye?!
És?
ÉRdekelt utána?
Szerintem nem..
Boldog voltál, hogy kaptál valamit a pénzedért!
: ))
Ilyen ez az ország!
Vannnak ilyen Pöcsök, akik benennek a közértbe és nem elég, hogy ott hagyják a pénzüket, de még vinni is szeretnének valamit helyette!
HIHETETLEN MICSODA IGÉNYEK!
Jah, igen... Arrol nem is beszélvel hogy az első ami egyedi lett volna, az nekem sem olyan lett mint amit akartam...Úgy látom akkor ez gyakran előforduló probléma...
Bocsi az előzőben ejtett hibákért, észrevettem, de remélem a lényeg "átment"!
Talán annyit kiegészítésnek, hogy nem a motorhátetőt vállalta 21, vagy max.28.napra!
Az autót kompletten!
első-hátsó lökös(egyedi),
küszöbök(egyedi),
hátsó szárny+tetőszárny és a MOTORHÁZTETŐ!
Persze nem olyan lett, mint amilyet kértem, mert a nyílások nem akkorák és nem olyen mélyek, de most ŐSZÍNTÉN! Ki a f.szt érdekelt ez akkor 187.nap után?
Örültem és vigyorogtam, mint a buzi, akit bas"ni visznek! : ))
Szerintem sem!
Pláne így!
Gondolj bele!
Ááááá..FOGALMAD SINCS!..már bocsi, de tényleg nem tudhatod, hogy csak várj..számolok!..8-an vártak rá, hogy meglegyen az autóm!
Annyit hogy akkor a fényezést nem kell kifizetni...De teszem azt, nekem le kell úrja fényeztetni az első lököst ami megint olyan kiadás ami nem kéne alapesetben és nem is az én hibámból van...Ráadásul a lököst is azért kellett lecserélnem mert szét akart esni az előző ami megint csak nem az én hibám...Szóval sejted hogy mi lett a végkifejlett...
Bakker!?
És mit mondtak?
--Tessék, leírtam! : ))
Látod?
Ha már szívunk, akkor rendesen!
Ezért remélem, hogy a Matyi nem ilyen, illetve nem szívat be!
Benne még bízok, talán Ő más!
Szerintem meg DE!
Kéne egy olyan fórum, ahova beírhatná mkindenki a tapasztalatait!
Tudjátok? Amolyan szűrő!
És ott csak száraz tényeket közölnénk, nem vita és "fikuszozás" menne!
Ilyeneket, pl.:.., hogy ma voltam a Főnix Tuningnál és Bazi rendes volt, mert szerzett nekem repülőgép hajtóművet és totálisan segítőkésznek bizonyúlt a pasas! Ajánlom mindenkinek!
Vagy..Voltam a Janó Dobéknál és azt hittem lepippantom magam, annyira emberségesek voltak és korrektek!.. de ezt már máshol is megírtam, nem fejteném most ki itt bővebben!
Szóval ilyeneket és olyanokat, mint..., hogy a Plasztik Tuning csinálta a Modtetőmet, igaz 187.napba telt és 21, max.28.napra ígérte, de .. legyen annyi elég, hogy 228.nap után elegem lett belőle és megkértem hagyjuk ezt az "Ő készíti az autóm" című témát kettőnk között, hiszen NEM TESZI! Kért és kapott előleget, én pedig 2.naponta hívtam. Ő serényen hitegetett, néha "kirándúltam" vácra, hogy megtapasztaljam azt, HOGY TEHENEKET RAGASZTGAT ÉS MÁSOK AUTÓIT, de az enyémből semmi nem lett.
Kértem mutassa meg a kifaragott mintát, hiszen azt mondta, hogy a Csabi.-az embere most azt gyantázza, erre egy hétre rá amikor kimentem SEMMIT NEM LÁTTAM CSAK AZT,HOGY A TOP TUNINGOS SRÁC(Főszerk.-nevét nem említeném, aki amúgy jó fej!) TEREPJÁRÓJÁT CSINÁLJA!
Persze, hogy izgatott lettem! : ))
ENNYIT RÓLA! NEM AJÁNLOM!
És, hogy ez igaz, bár ki elmehet hozzá és csak annyit kérdezzen Tőle!:
Plasztik!
Kész van a Tigra!?
..és, ha sírógörcsöt kap a Pasas és remegő kézzel előhúzza a zsebéből a cigarettályát, amit zavarában közben eltört, tudhatjátok, HOGY JA! IGAZ!
: )
SAJNOS!
Amúgy jó ember, csak nem kéne beszopatni másokat!
228.nap!
Muszály volt megszámolnom, mert közben parkoltatást fizettem, amíg Őrá várt a fényező és a lakatos, a szerelő és még sokan mások, akik az autót kölcsön adták nekem és akik azt idő közben (4-en) meg szerették volna venni..
Tehát szívni azt lehet!
: (
A slussz poént már nem is merem mondani... Ahogy mentem a mostaniért és felszerelés alatt volt, akkor vettem észre hogy több helyen +van sérülve a fényezés és van az 1ik lámpa alatt 1 kb. 8-10 centis vastag karcolás ami mind akkor keletkezett mikor a festés még friss volt... Vicc az egész...
A történethez még az tartozik hozzá, hogy mire nagy nehezen kész lett, az első lökös elkezdett repedezni az első nap után...Mivel egyedi tervezésű volt és úgy lett összepakolva...Súlya is volt bőven, egyedül nem is lehetett feltenni:DDÉs ahogy teltek a napok az úgy repedt tovább szépen... Aztán muszáj voltam lecseréltetni vele!
Akkor én nem is merem elmesélni a jóhiszeműségemet és PANCSERSÁGOMAT, mert csak lejáratnám magamat itt újfennt mindenki előtt! : ))
Régi fórumra, AMIT MEGPRÓBÁLTAK ELNYOMNI, DE NEM ENGEDTÜK!!! azért írtam fel, hogy mindenki lássa, hogy nem csak a Matyi az aki be tudja szopa+ni az emberek fiait! SZóval kitartásra buzdítottam mindenkit! : ))
Most majd kiderül! Az alul írottak miatt kezdek kicsit sopánkodóssá válni! : ))
Ennyire azért nem volt durva a helyzet, de hasonló volt... Először úgy volt hogy 2 hét... aztán a 2 hét letelte után minden héten majd jövő7en kész!Aztán ez ment 2 hónapig, közbe nem is tom mennyit voltam nála, mert a kocsi is kellett utána...Az is vagy 2 hétig volt ott... És lényegében sok változás nem volt... Már én is elég ideg voltam...
És?
ÉRdekelt utána?
Szerintem nem..
Boldog voltál, hogy kaptál valamit a pénzedért!
: ))
Ilyen ez az ország!
Vannnak ilyen Pöcsök, akik benennek a közértbe és nem elég, hogy ott hagyják a pénzüket, de még vinni is szeretnének valamit helyette!
HIHETETLEN MICSODA IGÉNYEK!