Na szoval valami paraszt megszüntette a forumot!
Elöször is még mindig nincsen lökháritóm, és geci csunyán beszopatott a mátyás úr! Multhéten persze nem lett kész, mindig ragasztás elött volt... Tegnap közli, hogy készlesz estére mert az enyémet és Daniel71-ét csinálja, nosza este 6 után beállitok hozzá Daniel már ott van matyi sehol, megjön majd mondja, hogy holnapra (azaz mára) 1000%, hogy készen lesz. Este 9-ig ott voltam, Danielét csinálta majd ugy váltunk el, hogy mára készen lesz a lökös és vagy 4 elött vagy 6 után mehetek. Hivom 3 felé szarik felvenni, 4-ig melozok itthon volt egy kis melom, persze közben hivogatom szarik felvenni. Fél 7 körül kimegyek hozzá persze belakatolva... Szoval megint megszopatott mint a torkosborzat... Tudja basszameg, hogy kellene az a kibaszott lökös mert lejárt a müszakim és lökös nélkül nem tom elintézni a müszakit... És persze az a szép az egészben, hogy szombaton kellene egy horgos autó most kérhetek valakitöl kölcsön bassza meg...
Ha ugy nézem, hogy több mint 2 honapja miatta nem tudom használni az automat meg most szombaton is szopni fogok miatta akkor kb idáig 100eFt kárt okozott nekem, mert ö nyaralni volt többek között amiröl elfelejtett szolni...
Szoval ekkora fasza gyerek a matyi... Részemröl befejeztem vele bekaphatja...
MadMaxTDI!
Sok nap után most olvasom vissza..
Sajnálom, hogy így jártál, pont most olvastam, hogy "ügyesen tudsz szopizni"! : ))
Figyi!
Én is voltam Nála, késöbb mesélem, csak végig olvasom a hozzászólásokat.
Emlékszel(eztek), amikor azt írtam, hogy sok a gondja és most tényleg komoly gondjai vannak?
Na! AKKOR HÍVOTT, AMIKOR MÁR AZ UTCÁJÁBAN VOLTAM, MERT A MŰHELYEKBEN NEM VOLT és 11h-ra ígérte, hogy jön! KEddi nap volt, emlékszem KIBA...Nagyon ideges voltam, mert rajtam kívűl még 5.embernek szervezte át a programját azzal, hogy Ők tőlem tették függővé! Na akkor is erre hivatkozott nekem is! : )
Állítólag innen valaki küldte Rá a rendőröket.
Nem néztem utána, mert feleslegesnek tartottam, de szerintem 5.perc alatt meg lehetne tudni, hogy valóban így van-e és jártak-e a kollegák Nála!
ÉS EZT Ő IS TUDJA JÓL!
SZerintem tökre mindegy már nekem!
JA?
Kié az "akváriumos-mobil medencének nevezett"Opelecske?
Láttam! Tető alatt van!
Igaz semmit nem változott az eltelt egy hónap alatt, vagy annyira keveset, hogy nem tűnt fel nekem, ezért bocsi!
Nyugi, víz már nincsen benne, az aljzat rozsdás és az ülések.. szóval szeretnél bele új ülést?
Gondoltam elmesélem megint beszopatott. Csütörtökön elakartam menni a lökösért hivogattom semmi, erre 10 perc mulva felhivott fülkéböl, hogy péntek este 6-ra megcsinálja a lököst. Pénteken 18:10-re kimegyek erre nincsen sehol, hivom nem veszi fel küldök sms-t semmi, majd 10 perc mulva hív, hogy ügyvédnél van (miért lejebb) de holnap reggelre meg csinálja. Mondtam neki, hogy én többet nem megyek a mühelye környékére se, erre ö, hogy elhozza hozzám mondtam neki hivjon ha kész... Na azota nem hívott persze.
Most is azt hazudta, hogy kint volt a rendörség mert valaki feljelentette (vajon miért :)) erre kérdezem a portást pénteken, hogy hallom kint volt a rendörség, erre aszongya senki nem volt kint...
Szoval kamu kamu hátán... Hihetetlen...