Cikk: Nézd meg élőben, hogyan épül az AMTS 2023 nyereményautója!

Témakör: Címlapon
aktuális téma
Nézd meg élőben, hogyan épül az AMTS 2023 nyereményautója!

Ahogyan már bizonyára értesültél róla, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n! Fődíjunk, a SEAT Leon FR sportkombi február 2-6. között alakul át élőben, a Westend szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál! Bõvebben

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Kiemelt hozzászólás
Quad
#3
2023. február 05. 10:01
Finishben a Leon FR: lassan összeáll az AMTS 2023 nyereményautója!
Kiemelt hozzászólás
Quad
#2
2023. február 03. 23:04
Halad a projekt: lelkes kis csapatunk immáron második napja dolgozik az AMTS idei nyereményautóján a Westend Bevásárlóközpont szívében. Színpadunkon folyamatos a sürgés-forgás: egyszerre készül az autó belseje, a hifi installáció, a futómű szerelése, valamint a fóliázás is.
Kiemelt hozzászólás
Quad
#1
2023. február 02. 22:33
Már épül az AMTS 2022 nyereményautója a Westendben - nézd meg Te is élőben!

Megkezdődött az AMTS idei nyereményautójának átépítése melyet akár Te is megnyerhetsz! A tavalyi évhez hasonlóan, a helyszín ismét a Westend szívében található Millennium udvar, ahol a mai naptól kezdve egészen február 6-ig követheted élőben a SEAT Leon ST Fr átalakulását, melyet március 17-én, az idei Automobil és Tuning Show keretei között sorsolunk ki a Hungexpón. Ha kíváncsi vagy rá, mit is nyerhetsz, nincs más dolgod, mint kijönni a Westendbe és meglátogatni standunkat (az alsó szint közepén, a szökőkút helyén).

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!