1. Amerikai Jármű Tali Szolnok / Cora

aktuális téma
1. Amerikai Jármű Tali Szolnok / Cora
Sziasztok! Az Alföldi Veteránbörze keretein belül elsőízben kerül megrendezésre 2008. október 5-én az Amerikai Járműtalálkozó! Szeretettel várnak mindenkit a Szervezők!
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
1 2 3 4
Zabos
2008. november 06. 22:23
szállító
2008. október 06. 14:35
Okt.5. Szolnok-Cora parkoló.

Usa autós találkozó és Veterán Börze.

A találkozóra körülbelül fél kilenc magasságában érkeztünk Vikesz fórumtárssal (aki a szervezés és a lebonyolítás mondhatni aktív részese volt). Hál'Istennek az időjárás a találkozó mellé állt,délelőttre már szépen sütött a nap, ami maradt is így a nap folyamán. A galériákból úgyis kitűnik, milyen autók voltak jelen, így azokat külön nem írom le.

Először is köszönetet szeretnék mondani K.Zolinak a rendezésért és szervezésért, nekem kimondottan jól jönne, ha hosszútávon Szolnok is helyet tudna adni egy találkozónak évente. Ha csak azon múlna, hogy ismét segítsünk be picit,rajtunk nem fog múlni. Külön köszönet DJ.Tuto-nak a konferanszért, mondhatni, hogy ő már öreg motoros az ilyen találkozók hangosításában, és szóbeli vezénylésében.

Jó ez a találkozósdi, mert mindig lehetőséget ad arra, hogy beszélgessünk régi és ujdonsült ismerősökkel, akiket esetleg eddig csak hallomásból vagy a fórumról ismerhettünk meg.

Akiket ismerősként üdvözölhettem:
DUB: aki a gumifüst alatt prezentálta,hogy még mindig a legerősebbek között tarthatjuk számon a Bird-jét.
Gabi: a gyengébb állapotú Camaro is megmutatta, mit is tud,ha a gumit kell kicsit egyhelyben pörgetni.
Dénes: a 3.1 V6-ot sem szabad leírni,ő sem bízta a véletlenre a kerékjáratból kiáramló füst mennyiségét.
Charger R/T: zsír az új pony-car-od vagy midsize vagy hogy is hívják...
Körte: aki valós fejlődéstörténetet láthat lassanként az autóm állapotában.
Párduc: tényleg zsír a Corvette-es kabátod, az asszonykám örült, hogy az enyémet is megdícsérte valaki.
Fóbi: nem tudok elvonatkoztatni a 13.1-től, mégegyszer gratula vagy.
Fusé és PálRobi bácsi, a szolnoki amerikai autózás meghatározó alakjai.
Mr.Mach1: jó volt látni a Mustangot,generációját tekintve nem volt most magányos.
Gyula bácsi: kössz a tanácsokat diesel témában,majd átadom az üdvözleted a Vass-nak...

Kiállítókat és vendégeket tekintve meg lehetne említeni a Szolnoki tűzoltóság USA tűzoltóautóját,nagyon komoly szerkezet. A Harley-Davidson-t, mint kiállítót,a sok gyönyörű motorral, az 1912 -es MŰKÖDŐKÉPES Indian-t, a bemutatkozó Szolnok Soldiers amerikai foci csapatot, DUB-DÉNES-GABI trió fémjelezte mini Burn-out showt.

Ami negatívum: mi sem találtunk amerikai menüt,pedig direkt kerestük, a Cora menü "monnnyon le!!!", miért ígéri, ha nem tudja teljesíteni.

Aki annyi figyelmet nem képes tanúsítani, hogy NE NYISSA RÁ az ajtaját egy mellette parkoló autóra, az k.pja be, szerencséje, hogy akkor nem voltam ott...komolyan nem értem, hogy lehet ekkora tahó valaki, hogy nem figyel hova az anyjába nyitja ki az autója ajtaját???

Így a téli projektek mellé az autó fényezésének javítását és a kis horpadások eltüntetését is felvehetem, köszönöm nektek.

Összességében szuper volt, ezt a kellemetlenséget nem számítva.

Találkozunk a következőn!!!

szállító
2008. október 03. 10:26
Akkor most vasárnap USA autós találkozó és Veterán börze....

Szolnok/Cora parkoló, egész napos program.

sz
2008. szeptember 26. 09:00
Szabka
2008. szeptember 25. 17:41
kár addigra közel se lesz kész a le baron
oklelo
2008. szeptember 25. 17:40
oklelo
2008. szeptember 24. 11:06
Megpróbálom. Az már egy jó pont, hogy szinte kollégák voltunk.
Summa summárum: remélem egy jó 30 autó összejön!
szállító81
2008. szeptember 23. 21:23
Meggyőző is tudsz lenni,remélem hozod a formádat...
oklelo
2008. szeptember 23. 18:13
Telefonon felvettem a kapcsolatot a Limó tulajdonosával. Valóban ismerjük egymást, vasárnap lesz itthon, akkor megyek ki hozzá.
Egy hófehér, '80-as évekbeli Cadillac-limuzinról van szó, 5.4 V8, full extra.
Remélem eredményes lesz a tárgyalás!
oklelo
2008. szeptember 23. 18:08
oklelo
2008. szeptember 23. 12:24
Mentem, majd még leszek!
oklelo
2008. szeptember 23. 12:19
Igen, már beszéltek is, féluton a megállapodás!
Ombre szerintem úgyis jön, neki csak 1 km...
oklelo
2008. szeptember 23. 12:18
szállító81
2008. szeptember 23. 12:17
remélem sikerül megnyerni a jó ügy érdekében.

én rá sms-eztem Ombre-ra,még nem válaszolt.

Tuto számát elküldted a szervezőnek???
oklelo
2008. szeptember 23. 12:16
oklelo
2008. szeptember 23. 12:15
Az abonyi limóst (nem a Zsoltit) meg ha minden igaz ismerem: 2001-ben a Hídépítőnél melózott, ők építették a csatornát! Én meg ugye a társulatnál voltam...
szállító81
2008. szeptember 23. 12:15
egy köcsög meg arcoskodik Balázs oldalán,úgy könnyű,hogy Bazsi már sosem válaszolhat...
sz
2008. szeptember 23. 12:14
oklelo
2008. szeptember 23. 12:14
Kézcsókom!
oklelo
2008. szeptember 23. 12:13
Gery! Pontosan a tipusa kellene: Mack ...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
1 2 3 4
Összesen 64 találat 4 oldalon