Downtown Draggers Subculture
aktuális téma

hi all! szeretettel várunk mindenkit minden péntek este a lurdy ház hátsó garázsába 8-10ig! 8-10ig dumaparty és 10kor indulás gyorsulgatni! kérünk mindenkit,hogy a parkolóban ne jasszkarizzon,mert ez nem streetracing:-)(és persze a versenyen se)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
andrew respektáljuk törekvéseidet
majd kitalálunk valamit... az a baj, hogy ténylegesen rendezni kéne, amire mi se nagyon vagyunk mostanában képesek

majd kitalálunk valamit... az a baj, hogy ténylegesen rendezni kéne, amire mi se nagyon vagyunk mostanában képesek

THX. Ment a mail faro!

hejj..dobj rám egy mailt!
és leírom,hogy hol-mi!
amúgy nekem még anno 36os sorszámom volt...
és leírom,hogy hol-mi!
amúgy nekem még anno 36os sorszámom volt...

Na látom nem írja meg senki, hogy mikor meg hol lesz.
És hogy beférek-e. 

én is voltam tegnap... ellógtam a hátat, úgyhogy ma is menni kell
nem baj, gizda gorilák leszünk? borotvádat ajd kölcsönadod? lehet letolnám majd a hajam

nem baj, gizda gorilák leszünk? borotvádat ajd kölcsönadod? lehet letolnám majd a hajam

jaja:)tegnap is voltam(alig tudok gépelni)de remélem +lesz a hatása?!?!?
jofej vagy! köszi!
gondoltam ám, hogy benne leszel... ugye mi, a gyuuurooosok

gondoltam ám, hogy benne leszel... ugye mi, a gyuuurooosok

rám számíthatsz!!!:)
Na igen! én is akartam már kérdezni, hogy mikor meg hol van rendezői tali. Mert lehet beszálnék ha nincs ellene kifogás.

lehet hogy IQ tesztet kéne csináltatnotok leendő tagjaitokkal 

És a lenti pályán mi történt? Értem ezalatt a kisebb belevágott csíkokat

fazek! nyilvan nem mondtam ujat, de nekem most lett tele a gyikom... ja, rendezoirol annyit, hogy en meg biciklivel is kimentem rendezoire... ugye... ahol legalabb faszat rohogtek rajtam... de ott voltam!
Funkey és FullGAS tökigazatok van, de asszem nem sok újat mondtatok. Mikor is lesz legközelebb rendezői? Na ezt akkor kellene megbeszélni. Én még mindig ott látom a hibát, hogy túl sokan vagyunk, mert mindenki "hozott magával még egy embert" ...
Szal szűkíteni kell a társaságot drasztikusan, mert még a végén sr lesz belőlünk...
nemde?
Fazék DDS

Fazék DDS
mehe... fánki úr.. olt
hogy tiszta legyen a kep, funki meg en szultuk meg ezt az egesz okossagot, faro csak odajott eccercsak romankodni cseten, es ugy kerult be
fereg: hat sajnalom az embert... bar talan fizetik neki a kart, mondjuk esely az se sok...
tobbieknek meg annyit tudnek mondani, hogy rendet kell rakni, de nagyon. legyen egy olyan hely, ahol van alapunk ugatni, es igenis, oda kell menni es meg kell neki mondani, hogy csihadjááá öcsibogyóó!!! ehhez én általában kevés vagyok, úgyhogy neki is állok hízni az ügy érdekében, de kérném mások segítségét is abban, hogy ha más nem, legalább sokan fikázzuk porig az ilyen lámageciket, mint ezt a csicska majom eke gyökér kézifékcibáló utolsó senkiházi lófaszjóskát, aki majd kézifékkel keresztbeáll a pálya közepén...
kire számíthatok? ki érdekelt még kultúrált gyorsulásban? (ahogy azt a topic mutatja) ki félti a kocsiját a sok ekétől?
előre is thx, full

fereg: hat sajnalom az embert... bar talan fizetik neki a kart, mondjuk esely az se sok...
tobbieknek meg annyit tudnek mondani, hogy rendet kell rakni, de nagyon. legyen egy olyan hely, ahol van alapunk ugatni, es igenis, oda kell menni es meg kell neki mondani, hogy csihadjááá öcsibogyóó!!! ehhez én általában kevés vagyok, úgyhogy neki is állok hízni az ügy érdekében, de kérném mások segítségét is abban, hogy ha más nem, legalább sokan fikázzuk porig az ilyen lámageciket, mint ezt a csicska majom eke gyökér kézifékcibáló utolsó senkiházi lófaszjóskát, aki majd kézifékkel keresztbeáll a pálya közepén...
kire számíthatok? ki érdekelt még kultúrált gyorsulásban? (ahogy azt a topic mutatja) ki félti a kocsiját a sok ekétől?
előre is thx, full

helllóóóóóóóóó

örömmel lárom, hogy így foglalkozik a téma a kis Draggers kulturával!
de kérdem én. Kik vagytok ti? Kinek mi köze hozzá? Vad idegen emberek osztják az észt, hogy mi lesz!
Szerintem keressetek egy rendezőt
gyertek el rendezőira, és majd akkor megismerjük egymást, és talán akkor lehet valami alapja az ötleteknek!
Szóval hajrá-hajrá!

örömmel lárom, hogy így foglalkozik a téma a kis Draggers kulturával!
de kérdem én. Kik vagytok ti? Kinek mi köze hozzá? Vad idegen emberek osztják az észt, hogy mi lesz!
Szerintem keressetek egy rendezőt
gyertek el rendezőira, és majd akkor megismerjük egymást, és talán akkor lehet valami alapja az ötleteknek!
Szóval hajrá-hajrá!

na cs!
nem gázoltál bele a kis lelkembe...
gyakorolni bárhol tucc...
ha kijössz akkor több ember elött tudod megmutatni a gyorsulási tudásod...
amúgy írj egy mail és ha időben elolvasom akkor megírom,hogy mikor és hol v a trefort cseten vagy egy streetracing szoba és ott adunk infót!
üdv!
nem gázoltál bele a kis lelkembe...
gyakorolni bárhol tucc...
ha kijössz akkor több ember elött tudod megmutatni a gyorsulási tudásod...
amúgy írj egy mail és ha időben elolvasom akkor megírom,hogy mikor és hol v a trefort cseten vagy egy streetracing szoba és ott adunk infót!
üdv!
Oké hibáztam, már látom...Te is Bp-i vagy, csak lusta voltam +nézni...sorry

GoDPlaYeR!
Melyik ker.ben lax? (már ha pesti vagy)
Mert van egy meló a 14.ben (Zuglo)
Pizzafuti saját verdával napi 4500 fix, + ami jatt összejön. nekem ajánlották, csak közben máshova mentem dolizni.
Ha érdekel írj mait.Csumesz

Melyik ker.ben lax? (már ha pesti vagy)
Mert van egy meló a 14.ben (Zuglo)
Pizzafuti saját verdával napi 4500 fix, + ami jatt összejön. nekem ajánlották, csak közben máshova mentem dolizni.
Ha érdekel írj mait.Csumesz

És bocsi, de nem mindig toook hejesen íjni - gondolom már észrevettétek, de hát... Ez van - nem kell szeretni 

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
NE FELEJTSÉTEK A PÓLÓKAT PÉNTEKRE!!!
Üdv.: Fazék DDS