Downtown Draggers Subculture
aktuális téma

hi all! szeretettel várunk mindenkit minden péntek este a lurdy ház hátsó garázsába 8-10ig! 8-10ig dumaparty és 10kor indulás gyorsulgatni! kérünk mindenkit,hogy a parkolóban ne jasszkarizzon,mert ez nem streetracing:-)(és persze a versenyen se)
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Csumi!
Visszaolvastam 100-at, és elhiszem, hogy sok gyökér kimegy csírázni, de én ha gyakorolni akarok, akkor ezt nem úgy fogom megtenni, hogy 50 kocsi van körülöttem - de ez szerintem alap.
Amúgy nem savazgattam, tudom mi a pálya, de még mindig azt látom, hogy Magyarországon, és sajnos itt is (ahol szerintem a legnagyobb arcok gyűltek 1be) qrva nagy az általánosítás. Az a Polo-s gyökér, az úgy oké... De hogy mindenki?!
Amúgy szorriii, ha komolyan vettem a dolgokat, és bocsi, ha valakinek belegázoltam az érzékeny lelkecskéjébe.
Ui.: megint nincsen erőm visszaolvasni... Melyik Tesco-nál szokott lenni a tali?
Visszaolvastam 100-at, és elhiszem, hogy sok gyökér kimegy csírázni, de én ha gyakorolni akarok, akkor ezt nem úgy fogom megtenni, hogy 50 kocsi van körülöttem - de ez szerintem alap.
Amúgy nem savazgattam, tudom mi a pálya, de még mindig azt látom, hogy Magyarországon, és sajnos itt is (ahol szerintem a legnagyobb arcok gyűltek 1be) qrva nagy az általánosítás. Az a Polo-s gyökér, az úgy oké... De hogy mindenki?!

Amúgy szorriii, ha komolyan vettem a dolgokat, és bocsi, ha valakinek belegázoltam az érzékeny lelkecskéjébe.
Ui.: megint nincsen erőm visszaolvasni... Melyik Tesco-nál szokott lenni a tali?
Hi!
FullGAS:
Az astra egyébként azé a srácé akitől a bimmert vetted
Én hétvégén láttam az autót világosba is...nem szép látvány, az egyedi fényezésnek annyi az biztos,30e körül van literje a festéknek, csúnyán megcsuklott. Sajnos sok az eke
üdv f
FullGAS:
Az astra egyébként azé a srácé akitől a bimmert vetted

Én hétvégén láttam az autót világosba is...nem szép látvány, az egyedi fényezésnek annyi az biztos,30e körül van literje a festéknek, csúnyán megcsuklott. Sajnos sok az eke

üdv f
nem lehet senkit sem ellenőrizni, annyi az egész hogy nem kellenek ekék. ésszel kell szórakozni. továbbra is azt mondom, hogy váltogatni kell a tali helyszínt és úgy talán szűrődne a nép. tehát lehet gondolkodni a következő talihelyszínen

hm?
lefikázzuk?még szép!elkön és a tömegben jasszol..még szép hogy lehordom+töri egymás a sok eke!
gyere el ddsre és meglátod,hogy milyen.
üdv!
amúgy meg olvassál vissza és utána savazgassál!
csá!
lefikázzuk?még szép!elkön és a tömegben jasszol..még szép hogy lehordom+töri egymás a sok eke!
gyere el ddsre és meglátod,hogy milyen.
üdv!
amúgy meg olvassál vissza és utána savazgassál!
csá!
jóvan...majd legközelebb elolvasok mindent mielött írok valamit mert lényegében ugyanazt írtam mint te 

hát... a 2 éves jogsi azért nem mérvadó mert lehet valakinek 2 éves jogsija egyetlen levezetett kilométer nélkül. a levezetett kilométert meg hogy ellenőrzöd le? tesztvezetés az más elmegy inkább mint első 2 

Kicsit komolyan vetted a dolgokat!
Amit írtam természetesen senki se tudná rendesen ellenőrizni igy ebből adódóan ez a dolog poén szinten müködött csak de mivel az utobbi időben egyre több az olyan ember aki"Láttam az összes taxi,meg halálos iramot cimü filmet és a tescó parkoloban amikor nem volt ot senki ment nekem is"Ezért gondoltuk tegyünk valamit bekerülni ki kell jönni és már be is keültél aszt hiszem bár ebben talán a Faro,vagy Full gass úr lenne a mérvadó hisz ők eme egész elmebaj
Kitalálói.meg persze még jó sokan csak őket nem sorolom fel
Amit írtam természetesen senki se tudná rendesen ellenőrizni igy ebből adódóan ez a dolog poén szinten müködött csak de mivel az utobbi időben egyre több az olyan ember aki"Láttam az összes taxi,meg halálos iramot cimü filmet és a tescó parkoloban amikor nem volt ot senki ment nekem is"Ezért gondoltuk tegyünk valamit bekerülni ki kell jönni és már be is keültél aszt hiszem bár ebben talán a Faro,vagy Full gass úr lenne a mérvadó hisz ők eme egész elmebaj

Na, emberek!
Először is, nem volt erőm végigolvasni ezt a 449 db hozzászólást (elég volt 100 is ;), úgyhogy nem igazán tudom, hogy mik a követelmények a bekerüléshez, stb., stb...
A min. 2 éves jogsi monnyuk nekem nem jönne be annyira, mert ugyan még nem voltam ilyen DDS találkán, de szerintem - ha nem is a toppon, de azért - megállnám a helyem. Úgyogy a tesztvezetést korrektnek tartom, min 1 éves jogsi (még ahoz is kell várnom 1 hónapot
) és min. 15e km. A teszt viszont lehetne brutálos. Amúgy nem tudom, hogy ez a kilóméret meg hogy hány éve van jogsid milyen mértékben döntő: anyámnak 20 éve, 1szer ült be a kocsiba, és 3 helyen meghúzta. Akkor kicsit én is Street Fightingoltam volna, de mégiscsak rokon, nem?
Magyarán szerintem az, hogy hány éve van jogsid, nem mérvadó. Autózz egy kicsit Budapesten, és meglátod, hogy a 10 éves jogsisok 80%-a gyök2-vel kanyarodik, pirosnál fikázik, indexről csak a mesékben hallott, a gázpedál meg túl messze van neki, úgyhogy inkább a féket nyomja...
Amúgy... Hogyan csekkoljátok le,. hogy ki hány km-t vezetett le? Én spec. kezdő létemre 9 hónap alatt több mint 10e-t, de a kocsiban van 20, akkor bekamázhatnám azt is nyugiba, nemde?...
Záro gondolatként (ha már ennyit pofáztam), én a tesztet tartom az egyetlen reális és mérvadó támpontnak a felvétel ügyében (bár még bent sem vagyok
)
Szóval, mit kell tennem, hogy én is DDS-es lehessek?
Üdv: GoDPlaYeR
Ui.: Ti fiatalon faszok voltatok? Mert minden zsengébb korút lefikáztaok, pedig én nem tartom magam annak... Da majd Ti eldöntitek
Először is, nem volt erőm végigolvasni ezt a 449 db hozzászólást (elég volt 100 is ;), úgyhogy nem igazán tudom, hogy mik a követelmények a bekerüléshez, stb., stb...
A min. 2 éves jogsi monnyuk nekem nem jönne be annyira, mert ugyan még nem voltam ilyen DDS találkán, de szerintem - ha nem is a toppon, de azért - megállnám a helyem. Úgyogy a tesztvezetést korrektnek tartom, min 1 éves jogsi (még ahoz is kell várnom 1 hónapot

Amúgy... Hogyan csekkoljátok le,. hogy ki hány km-t vezetett le? Én spec. kezdő létemre 9 hónap alatt több mint 10e-t, de a kocsiban van 20, akkor bekamázhatnám azt is nyugiba, nemde?...
Záro gondolatként (ha már ennyit pofáztam), én a tesztet tartom az egyetlen reális és mérvadó támpontnak a felvétel ügyében (bár még bent sem vagyok

Szóval, mit kell tennem, hogy én is DDS-es lehessek?

Üdv: GoDPlaYeR
Ui.: Ti fiatalon faszok voltatok? Mert minden zsengébb korút lefikáztaok, pedig én nem tartom magam annak... Da majd Ti eldöntitek
Na mind1. Lényeg az egészben, hogy tényleg mindíg ezek a kis pöcsök csinálják a fesztivált. Valamit tényleg ki kéne találni. Bár ennyi emberrel nehéz szót érteni.

Akkor bemegyek a sereghez egy URAL-ért
Na akkor már lehet derbi

Kocsikkal? ha engem törnének meg, akkor is Streetfighter lenne. De akkor asszem a viperával nem a kocsikkal.

Streetfighter show lesz kocsikkal!!! Vagy roncsderbi!!!! 

jah kis hangulat fokozok d emajd akijelölt pályán csinálják:))

LoL! De azért valljuk be. Néha azért érdekességeket tudnak művelni ezek a kis csírák. Néha szanaszét megyek a nevetéstől, olyan dolgokat csinálnak. Frankón hiányoznának ha nem lennének. ármint csak akkor, ha nem ártanak senkienk(max maguknak). 

Hogy mindig van kint pár looser innentől kezdve limit:min 2éves Jogsi,30.000 levezetett Km és teszt vezetés mit szoltok hozá?

De ez még csak haggyán. Utána átmentünk Szszentmiklósra,nem voltunk sokan, kb ugy 20 autó. gyorsult egy Yaris meg egy Punto, Yarisos későn fékezett, besokalt, és bele a szántásban az 1 méter mély árkon keresztül. Lengőkarnak annyi lett, tengely kakukk, kormányösszekötő szevasz és még sorolhatnám. Ráadásul a bátyjáé volt az autó. Aztán hogy haza tudjon menni, elkezdték neki egyenesre kalapálni az autót. Anggyon nagy LoL volt.

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Nem tud valaki nekem valami (kocsivalvégezhető
Ilyen flottázás, futár téma, fuverozgatás, hasonlók érdekelnek, de más is, akár beugrósba is...
Valaki megszán?