II. VWANTED Találkozó 2011.
aktuális téma

Ez is megvolt... Köszönjük a megjelentek részvételét. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát! Jövőre találkozunk
Képek:
Molnár Ferenc
vwmarci
Szedi
gthomas2
martincar
Darvai1991
Renci1_3
Video:
Youtube
2. VWanted Találkozó összefoglaló
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Menjetek mar... Itt most tenyleg a belepo ara a tema? 1000.- meg az 500.-? Meg a Tapioszelei tuningtali bezzeg? Ez nem tuning tali, es nem taposzele... Mellesleg ennyi penzert mar noziba sem lehet elmenni... Par liter uzemanyag ara... Aki e miatt nem jott be az legalabb fennakadt a szuron! Gardonyba 2xennyi pl! Aztan dobalhatod a hengerfejet...
Szerintem is jó buli volt,jó sok autóval!
Mi is jól éreztük magunkat!
Csak kicsit tényleg k....a meleg volt!

Srácok.köszi mindent nagyon jó volt a Találkozó jövőre is jövünk!

ÜDVW!! Jó kis volt bár csak szombaton voltammeg sajna délután meg nem saját verdával de majd talán jövőre minden okés lesz
Mgg jó hogy itt a közelben is van egy VW tali nem több 100 km-re

Üdv!
Nekem tetszett a találkozó, engem pl az se zavart volna ha a matricától függetlenül kellett volna fizetnem belépőt.
Lőttem pár képet énis, itt a linkje:
Katt ide
Nekem tetszett a találkozó, engem pl az se zavart volna ha a matricától függetlenül kellett volna fizetnem belépőt.
Lőttem pár képet énis, itt a linkje:
Katt ide
szeVWasztok
nekünk nem sok gondunk volt ugy ahogy voltt jó volt
de jövőre ha lehetne kicsit lejebb csavarhatnátok a fűtést
nekünk nem sok gondunk volt ugy ahogy voltt jó volt
de jövőre ha lehetne kicsit lejebb csavarhatnátok a fűtést

Az a baj hogy pont a kisemberrel(mint te vagy én)toltatok ki,aki épített egy korrekt autót.Nem olyat ami kupagyőztes.Jól kifizette a beugrót.Az 1.4-es vagy 1.6-os autóját nem akarja gyilkolni a pályán.Na milyen program volt neki ma?De részemről befejeztem a dolgot!Elismerésem a szervezésért(az akaratért)és azért hogy ennyit fáradoztok(nagyjából mögé látok a dolgoknak mennyi munka lehetett) egy találkozóért.
Sziasztok.
Én is feltöltöttem, pár képet ide
Én is feltöltöttem, pár képet ide
Látom nem vetted az adást ezért még 1x leírom:nem fikázni akartam a talit.A soproni tali nemzetközi tali.Nem jó összehasonlítási alap.De azért őszintén:külön számolni a sofőrt
+ennyi pénzért azért a kupákon kívül(a mennyiségért maximális tiszteletem)+a 10embert érdeklő pályafoglaláson kívül mást is szerettek volna látni szerintem az autósok.De leszögezném még 1x:maximális tiszteletem a szervezésért.Csak ez a pályafoglalásba ölt sok pénz volt szinte teljesen felesleges.Szerintem!Ha emlékszel öcsémmel mentem(ő reklamált Én meg kifizettem a beugrót).Ha rajta múlik visszafordul a kapuban.
Ja és hogy miért mentünk haza ilyen hamar:a belépés utáni kellemetlen érzés,a szinte zéró program,a dög meleg+megnéztünk mindent a piacon

Ja és hogy miért mentünk haza ilyen hamar:a belépés utáni kellemetlen érzés,a szinte zéró program,a dög meleg+megnéztünk mindent a piacon

Igaz, valóban: ezalatt azt értettem, hogy a szervezők jól láthatóak és felismerhetőek voltak a ruházat alapján, így ha kérdés merült fel, tudta az ember kihez forduljon (mivel itt mi talán 2-3 embert ha ismerünk még). Bocsi,lehet cinikus vagyok, csak ezt tanultam, ez a szakmám, és lehet kicsit elfogultan nézem a dolgokat. Talán annyi, hogy Tápión irányítottak a szervezők minket, hogy hol van parkoló, üres hely, kategóriánként besorolva, milyen versenyek lesznek, szeretnénk-e nevezni...miegymás, viszont ott a helyszín volt kritikán aluli. Nyakig érő por, az autók úgy néztek ki, mint egy homokvihar után...néhány autót nem is tudtuk elképzelni, hogy hoztak be...helikopterrel, vagy szétszedték kint és bent újra összerakták. A kecsói helyszín patent volt! Mint írtam, ha lesz ilyen, mi szívesen mennénk legközelebb is, már ha ezek után, beengedtek minket is. 

A programokról annyit, hogy látom, hogy sokan keveselték. Úgy terveztük, hogy szombat a klasszikus találkozó lesz. Vasárnap pedig a versenynap. Amennyiben több visszajelzés érkezik ezzel kapcsolatban, akkor nyilván ezen is változtatni fogunk, azért, hogy minél többen megtalálják a találkozóban a nekik érdekes programokat/versenyeket. Szeretnénk, ha évről évre egyre többen jönnének el. Nem a pénz miatt (a tavalyi és ez is mínusszal zárult, ami a saját pénzünk, mivel támogató nálkül csináltuk), hanem mert fantasztikus több száz VW együtt látni, örömet okozni a jelenlévőknek, és szerezni egy jó hétvégét nekik
Jó tali volt! Köszönjük a szervezőknek! Köszönjük a díjazást is, és külön köszönet a srácoknak akik segítettek kiszedni az autót a homokból 

A képek linkjeit ki fogom rakni a fejlécbe, ha nagy részük összejön
"Tápió jobban szervezett volt, oda talán jobban megérte elzötyögni"
Ezt te írtad... Ezért kérdeztem, hogy milyen hiányt észleltél. Ha minden tökéletes volt, akkor annál nem lehet jobban szervezni
Ezt te írtad... Ezért kérdeztem, hogy milyen hiányt észleltél. Ha minden tökéletes volt, akkor annál nem lehet jobban szervezni
Viszont a terhes kismama nem parkolja le a gyerekét... De mondom, ez máshol is így van, nemcsak nálunk... Ha ettől jobb, akkor most helyesbítem a belépő árát: 1500/kocsi+500/személy, sofőrt kivéve

Értem. Az épületben volt mosdó. Sajnos, ha sok ember egy helyen van, az a mosdón is meglátszik. De, köszönöm az észrevételt, jövőre igyekszünk ezt kijavítani

A "szemét dolog" nem ellened irányul, ne értsd félre (lehet vissza olvasv tényleg kicsit erősnek hangzik, de nem annak szántam), csak az autó nem autó a gazdája nélkül...a terhes kismamától sem kérnek két jegyet a buszon vagy a repülőn, mert vele utazik valaki más is. 

Semmi probléma. Igazából próbálok úgy válaszolni, hogy mindenki választ kapjon a kérdéseire. Egyébként a honlapunkon, facebookon, itt is hetek óta ki vannak írva a belépőjegy árak. Ha vki ingyen akart bejönni, akkor azt már alább írtam, hogy mi volt az elvárás
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!