Statoil Verda Napok & Carstyling.hu Summer Festival!
aktuális téma

Ilyen még nem volt! Lépj olajra velünk és készülj az idei nyár legnagyobb autós-motoros fesztiváljára!
Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
Éljenek a kultúrlények. :D
nem a culton van a hangsúly, az egy dolog h nekem arrafele húz a szívem, az előbb említett 2 autó egyike se volt mégcsak közelében sem a cultnak, de szívesen megnézek és méginkább fotózok egy f&f jelleű autót is csak elkönyvelem magamban h szép szép de rohadtul ne mkéne.....műanyag? ebbe ne menjünk bele mer látom a vita végét, de azért maradjunk annyiban h egy normális autó nem a műanyagtól másfél tonna és nem véletlen h egy műanyag beömlőt megúszol 10-20 ezerból amíg egy normálisanyagból készültet meg X ezerből, ugyan ez a helyzet az alu meg a carbonszárnnyal hamár mindenáron terelni akarjuk azt a levegőt azelől az 50-60lovas autó elől(nagy magyar átlag)
de nincs baj kinek ez kinek az, az én ízlésme és igényeim túl magasak ill tartoznak a kisebb táborhoz
de nincs baj kinek ez kinek az, az én ízlésme és igényeim túl magasak ill tartoznak a kisebb táborhoz
én is erősen gondolkozom kecskeméten, bizti jó lessz

szuper volt a találkozó nagyon jól éreztük magunkat!!!!
aki meg baszott eljönni az fogja be a nagy büdös pofáját mert elegem van az ilyen kis szarosokból...........menjen haza aztán gondolkodjon el azon, hogy ki jönne el az ő találkozójára......
húúú nem láttál egyedi motorokat?te csukott szemmel jársz haver?
nem voltak elég jó autók???miért nem hoztad el a sajátodat biztos azon ámult volna a fél világ......
erről ennyit......
aki meg baszott eljönni az fogja be a nagy büdös pofáját mert elegem van az ilyen kis szarosokból...........menjen haza aztán gondolkodjon el azon, hogy ki jönne el az ő találkozójára......
húúú nem láttál egyedi motorokat?te csukott szemmel jársz haver?

nem voltak elég jó autók???miért nem hoztad el a sajátodat biztos azon ámult volna a fél világ......

erről ennyit......
jól tolta a témát... most van jegyem lehet hogy elmegyek a repnapra.. igaz még a hétvégémet is toljam el azzal hogy a kollégáimat lássam??

olyan 8autóval érkeztünk.
mit vársz tuning találkozón
mit vársz tuning találkozón

tudom csak szerintem elég kevesen voltak
volt Cult Stand is

Ezen a talin elég kevés volt a CULT irányzatú autó, de hát akik nem hozzáértő szemmel érkeztek azok nem tudnak külömbséget tenni meg azt se tudják hogy milyen irányzatok vannak. Szerintem mert valakinek műanyagozott az autója azért még nem ócska meg nem ronda, mindenki a saját ízlésébe épít.Most az hogy vkinek nem teccik.. ez van. Aki meg Cult-ból akar látni sokat az menjen VW-en talikra ott van bőven. Nekem igazából mindegyik stílus bejön úgyhogy én azért meg voltam elégedve az autófelhozatallal.
az hát de nem a barátok mennyisége hanem a minősége számít
nah ennyit a nagyképűsködésről.....nemtom de én ahogy írtam végülis az abt és a porsche részleg nagyjából kárpótolt az idő és pénzkidobásért meg h találkoztam egy ismerősömmel végre ezért is nem háborgok csa kelmondom a véleményem de továbbra is tartom h ezért nem valószínű h leutaztam volna de a saját kárán tanul az ember

Mérfikázod? nem a te bemutatód volt? :DDDD
láccot is
, régebben repülősnapokon nagyon szerettem a bemutatóit

nyugdíjas egy ideje...

ezután én már csak public enemy #2. lehetek, mert tied lesz az első hely.. de szerintük mi leszünk a meg nem értett fikagépek. :)
nekem van pár de nincsenek még feldolgozva, 2-3datrabot már beszúrtam kicsit lentebb
csak pár kommentet olvastam vissza de az alapján ,,ez hülye ez mind"
mindíg lesznek olyanok akiknek majd teccik za ilyen és árradoznak róla ahogy mindíg is lesznek műgyantás homasitából felöltöztetett szarkupacok amiket be is tolnak majd az ilyne rendezvényekre kiállítani, nah ők csorgatják a másik legóvárára a nyálukat
mindenkinek más az igényszintje ahogy te is mondtad, lehet az enyém volt túl magas de vhogy tegnap amikor elmentem fotózni két ismerőssel eszembejutott a szombati nap és ahogy néztem az auóikat egyiket se toltma volan be oda mer szégyelném bevinni olyanok közé, igaz nem is tecene a népnek mer nincs rajtuk egy gramm műanyag sem se naon se semmi levernivaló giccs egyszóval az a kettő többet ér mint a kiállítótt autók 90%a(most persze mem a porsche felnis corriról beszélek és arról a sarokba eldugott 1-2 igazi autóról)
a másik oldalnak meg.......asszem itt mindneki azt mondta h nem lett volna ez rossz rendezvény ha nem vmi világmegváltó vminek van kihírdetve, nekem se lett volna bajom ha nem úgy megyek le h hűűha most miket fogok látni és ehelyett egy helyi autóklub kis rendezvénye körübelül
a rádiótól elkezdve a kisfaszomig mindenhol hírdette winkler kolega ezt az egészet h mekkora buli lesz meg nemzetközi stb(remélem külföldről azért nem jöttek mer megint azt látták csak h tudnak igazán nagyot pofáraesni a magyarok) és EHEZ képest lószar se volt és ez a baja a nép nagyrészének

mindíg lesznek olyanok akiknek majd teccik za ilyen és árradoznak róla ahogy mindíg is lesznek műgyantás homasitából felöltöztetett szarkupacok amiket be is tolnak majd az ilyne rendezvényekre kiállítani, nah ők csorgatják a másik legóvárára a nyálukat
mindenkinek más az igényszintje ahogy te is mondtad, lehet az enyém volt túl magas de vhogy tegnap amikor elmentem fotózni két ismerőssel eszembejutott a szombati nap és ahogy néztem az auóikat egyiket se toltma volan be oda mer szégyelném bevinni olyanok közé, igaz nem is tecene a népnek mer nincs rajtuk egy gramm műanyag sem se naon se semmi levernivaló giccs egyszóval az a kettő többet ér mint a kiállítótt autók 90%a(most persze mem a porsche felnis corriról beszélek és arról a sarokba eldugott 1-2 igazi autóról)
a másik oldalnak meg.......asszem itt mindneki azt mondta h nem lett volna ez rossz rendezvény ha nem vmi világmegváltó vminek van kihírdetve, nekem se lett volna bajom ha nem úgy megyek le h hűűha most miket fogok látni és ehelyett egy helyi autóklub kis rendezvénye körübelül
a rádiótól elkezdve a kisfaszomig mindenhol hírdette winkler kolega ezt az egészet h mekkora buli lesz meg nemzetközi stb(remélem külföldről azért nem jöttek mer megint azt látták csak h tudnak igazán nagyot pofáraesni a magyarok) és EHEZ képest lószar se volt és ez a baja a nép nagyrészének
én a Vári Gyulát nem értettem, hogy hogy a francba került bele egy műrepülőbe a vadászgép után
.Azt hittem mig-gel jön

Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!