Statoil Verda Napok & Carstyling.hu Summer Festival!

aktuális téma
Statoil Verda Napok & Carstyling.hu Summer Festival!
Ilyen még nem volt! Lépj olajra velünk és készülj az idei nyár legnagyobb autós-motoros fesztiváljára!

Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!

Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!

A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!

Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
dr.gery
2008. augusztus 11. 19:05
ez van ha nekem ez teccik... nem azért raktam rá hohy most hú én milyen vagány vagyok mert ilyenem van hanem azért mert nekem teccik és leszarom más xy véleményét
Blindmouse
2008. augusztus 11. 19:05
"voltak szép autók, szerintem, de lehet elfogult vagyok, mert nekem legalább tetszik valami"

hiába, a boldog élet titka az alacsony élményküszöb. :)

nekünk megkeseredett Modified, meg Turbo magazine-n nevelkedett szerencsétleneknek meg marad az a hatalmas szenvedés. :DDDD
Szatyi
2008. augusztus 11. 19:04
Nagyon sok pénzből is lehet ízléstelen autót építeni
Mc.Gnat
2008. augusztus 11. 19:04
Hát ehhez a véleményhez csatlakozni tudok(pedig ugye nekem sem olyan hyper-szjúúúper gépem van).
Blindmouse
2008. augusztus 11. 19:03
De ha valakinek nincs pénze akkor miért érez elnyomhatatlan késztetést hogy ráaggasson valamit a kocsijára, akkoris ha ciki?

ha nincs pénzem akkor várok, félreteszek, addig amig lesz.. és akkor veszem meg a kocsiba azt ami korrekt cucc, és nem gagyi bazári giccs...
Peti
2008. augusztus 11. 18:59
Ja ebben egyetértünk... a "stíluskavarodást" én is utálom...

De azt is vedd alapul, hogy sok embernek a pénz szab határt... hisz a tuning ma ( ha nem tudod magad kivitelezni pl én ) nagyon sok... de viszont elismerem, hogy szeretne egyedi autót amivel más és kitünik persze én is azt mondom jót vagy semmit de ha ráteszi mit csináljak, ez van elfogadom... azért mert neki nem jön össze nem nézem le... persze magamban meg van a véleményem és kész...
Kiscicc
köszönöm a véleményed....ez is nagyon értékes volt

örülök hogy beláttad neked még ilyenre se futná...nagyon bölcs vagy....
voltak szép autók, szerintem, de lehet elfogult vagyok, mert nekem legalább tetszik valami nem egy elégedetlen kis senki vagyok, akinek minden szar ami nem az övé....
te autót biztos újságban láttál csak eddig, ott tényleg vannak szép darabok, de ha olyat akarsz látni akkor húzz bele és ha kész van cipeld el mindenhova.....
Rajmi
Szerintem nagyon jó volt a tali! GRATULA A SZERVEZŐKNEK!!!!
Andrisss
2008. augusztus 11. 18:53
azért a C4et ne hasonlítsuk össze azokkal amik kint voltak.....nagy beömlő megvan igen de mindne a másikhoz szabva patenton nem az egyik elem króm a másik piros a harmadik meg bugyikék a 70lovas elsőkerekes autón meg akkora szárny h a konkord megirigyelné, láttalak styling shown, nah az is az a kategória ami szép szép teccik de nem kéne viszont végre egy összerakott vas
leemaster
2008. augusztus 11. 18:51
az enyém se eszik olyan sokat még klímával sem.. de mondjuk ha tolom akkor szívja a mannát
Andrisss
2008. augusztus 11. 18:50
ht gratulálok értékes hozzászólás volt, méltán tükrözi hovatartozásod értéketek
"aki baszott eljönni" ahogy elnézem mérföldekkel jár tőleg az autók terén és igényességben de erről ennyit nem védek senkit
"nem voltka elég jó autók?" NEM de neked nem kezdme el magyarázni mer úgyse értenéd meg különben is mire mennénk vele akkoris ha igen?
láttad ott az enyémet? nem, azért mert felmérem h csak egy rozsdás öreg és egyébként tejesen szalonautó, ilyennek ugyan úgy nincs keresnivalója ilyen helyen mint azoknak amikről írtam
enyémre ki menne el? senki....nem rendeznék mer
1 szarok rá h h mulat a nép
2 nem ilyengennyes módon fogok pénztkeresni
3 ezt is felmérm és tudom h nem menne legalábbis elsőre nem
Blindmouse
2008. augusztus 11. 18:49
ha leszeded azt a sehova sem vezető tölcsért az motorháztetődről, akkor 1,5 literrel kevesebbet fog enni :D
Peti
2008. augusztus 11. 18:48
Én bojleres vagyok nem tagadom, de szívesen nézem a cult stílust is mivel az is a tuning egy irányzata... a lényeg, hogy megfogjon az autóban összességben valami egyedi feeling és ne a bolti cuccokat lássam viszont... pl nálam mind saját ötlet és kivitelezés... nekem ez tetszik, de kinek a pap kinek a papné...
Én azon idegesítem fel magam mikor elindul egy irányzatba és belekavar a másikból is na azoktól az autóktól kiráz a hideg...
dr.gery
2008. augusztus 11. 18:47
nekem sajna nemvan közel, de a kevés fogyasztásnak hála és a 10 forintos benzinárcsökkenésnek lehet elmeek
leemaster
2008. augusztus 11. 18:46
nekem közel van.. kb 100km
davidsz
leemaster
ugye exkolléga
SzJoey
2008. augusztus 11. 18:45
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Összesen 1559 találat 78 oldalon