Statoil Verda Napok & Carstyling.hu Summer Festival!
aktuális téma

Ilyen még nem volt! Lépj olajra velünk és készülj az idei nyár legnagyobb autós-motoros fesztiváljára!
Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
hááát... nem ismerlek inkább

Hejhóó!
M.o.-on senkinek nem tetszik semmi!
Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, már fikázódik!
Akinek erre esetleg nincs kerete(bár nem volt drága), akkor az menjen el minden hétvégén kis falusi talikra, aztán ott legyen fasza gyerek.
Lehet, hogy egy szezonra kéne 2-3 ilyen nagyobb rendezvény, aztán kifújt.
Mi jól éreztük magunkat és reméljük, hogy 2009-ben is megrendezik!
Carstylingnak grat!
Robi jó fej volt, programok jók voltak, a nagy ugrás megvolt, hangulat fasza.......
Mi kell még???????
M.o.-on senkinek nem tetszik semmi!
Ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, már fikázódik!
Akinek erre esetleg nincs kerete(bár nem volt drága), akkor az menjen el minden hétvégén kis falusi talikra, aztán ott legyen fasza gyerek.
Lehet, hogy egy szezonra kéne 2-3 ilyen nagyobb rendezvény, aztán kifújt.
Mi jól éreztük magunkat és reméljük, hogy 2009-ben is megrendezik!
Carstylingnak grat!

Robi jó fej volt, programok jók voltak, a nagy ugrás megvolt, hangulat fasza.......
Mi kell még???????
Ja, úgyismersz, igaz? :D
Gondoltam.
MEGVOLT ÉS KÉSZ!
Jövőre meglátjuk mi lesz!

MEGVOLT ÉS KÉSZ!
Jövőre meglátjuk mi lesz!

tudtam hogy csak hang emberk vagy,közösségben inkább csöndbe maradsz nehogy belekötözzenek a csomagtartódba

Nem is ez volt a célom.
Nem, mert végül nem mert lemenni a srác :D
mint nekem a mondeora vasárnap, mikor épp a 26ik biztonságiőr állított meg bejutásnál, oszt mondta a társa, hogy "tegnap is láttam ezt a focust ott benn a parkolóban, mennyen" :D
Na mindegy!
Ezen nem veszünk össze!
Ezen nem veszünk össze!
Én nem voltam ott! Szerintem az volt a baj, hogy túl nagy volt a beharangozása ennek a rendezvénynek! És mindenki hatalmas duranást várt és tökéletes talira számított! Így minden kissebb nagyobb bakin fennakadt néhány ember! Ha jól tudom ez volt az első ilyen rendezvény! Az első nagyon ritkán sikerül teljes mértékben! Majd a következő...
De azt se felejcsük el, hogy ez nem kifejezetten csakis autós rendezvény volt!

De azt se felejcsük el, hogy ez nem kifejezetten csakis autós rendezvény volt!

Vasárnap reggel fél kilencre értem oda minden előzetes regisztráció nélkül és kb 9-re sikerült is bejutnom
megkérdezték volna lent milyen márka az a MITSUBISNI

Előre meg senki nem volt képes megválaszolni senkit.. csak a standard szöveg hogy "nagyszerű buli lesz.."
mindegy.. ha nem maradok le véletlenszerűen lezárt regisztrációról akkor valszeg lementem volna.. aztán hogy mi lenne a véleményem.. háát.. nem tudom.
mindegy.. ha nem maradok le véletlenszerűen lezárt regisztrációról akkor valszeg lementem volna.. aztán hogy mi lenne a véleményem.. háát.. nem tudom.
különben sztem sokkal többen bementek volna, ha nincs ez a regisztrációs téma, hogy előre kell... sokan azért mentek pl haza, mer nem tudtak róla, oszt nem engedték be...
Véleménye nyilván mindenkinek lehet, és ezért van ez a fórum. De szarozni akkor sem kell, legalábbis nem így, ahogy ez a hétvégén folyt.
Mosás: Igen, kicsit durvábbnak készült ez a műsorszám, viszont a szervezőkhöz igazodva nem vetkőztek tovább a lányok. Elvégre családi rendezvény volt, a színpad előtt az első sorban csupa 10éves forma kisfiú... lehet, hogy nekik nem lett volna indokolt egy nagy punci az arcukba
Mosás: Igen, kicsit durvábbnak készült ez a műsorszám, viszont a szervezőkhöz igazodva nem vetkőztek tovább a lányok. Elvégre családi rendezvény volt, a színpad előtt az első sorban csupa 10éves forma kisfiú... lehet, hogy nekik nem lett volna indokolt egy nagy punci az arcukba

Már mindegy!

Hmm, ezt is jó tudni... :)
így utólag :D
így utólag :D
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!