Statoil Verda Napok & Carstyling.hu Summer Festival!
aktuális téma

Ilyen még nem volt! Lépj olajra velünk és készülj az idei nyár legnagyobb autós-motoros fesztiváljára!
Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Augusztus 9-10-én, a Statoil szponzorálásban, tuning autók, épített motorok, repülők, helikopterek, hadijárművek, hőlégballonok és egyéb járműkülönlegességek népesítik be egy hétvége erejéig az ország nyári fővárosát – mindezt számos ismert hazai sztár szereplésével, rendkívül színes, folyamatos programokkal, extrém látványosságokkal, versenyekkel, koncertekkel, és egy hatalmas szombat esti bulival teszik még felejthetetlenebbé a szervezők!
Carstyling.hu Summer Festival - ahogy még sohasem!
A jeles rendezvényen helyt kapott portálunk, a Carstyling.hu is, célunk pedig nem más, mint egy minden eddiginél nagyobb szabású tuning autós szépségverseny levezénylése: mind a verseny menetében, mind pedig az értékelésben és a verseny körüli felhajtásban merőben új vizekre merészkedünk. Nagyon sok meglepetést tartogatunk erre a műsorszámra, annyi biztos, hogy aki eljön, és benevezi autóját, igencsak új, és nagyon kellemes élményekkel fog gazdagodni!
Infók itt:
http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=703
http://www.verdanapok.hu

Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése
én ott voltam, pont nekem szólt be a security, nemérdekes..jót nevettünk rajta.
bementünk, sztem azért nem tetszett mert mást vártam, vagy pont nem volt program, vagy mert a winkler ökörködött a hangositáson és kurva idegesítő volt...
mást vártam. így nem tetszett, de ez az én bajom. mindenkinek megvan a saját véleménye.
bementünk, sztem azért nem tetszett mert mást vártam, vagy pont nem volt program, vagy mert a winkler ökörködött a hangositáson és kurva idegesítő volt...
mást vártam. így nem tetszett, de ez az én bajom. mindenkinek megvan a saját véleménye.

Nem nagy erőfeszítés, de hátha csak jobb lesz a következő.. jobb helyszínválasztás, rendesen megválogatott emberek... etc. etc.. igazán nem kell sok hozzá.
én ott voltam és azt tudom mondani hogy akinek ez tetszet annak ne legyen többett ennél jobb összejövetele.nem azért mondom hogy bárkit is fikázzak.nem sok talin voltam még de egy esti autós összejövetelen is több szép verdát látni mint itt voltak.azt sem mondom hogy nem volt olyan dolog ami nem tetszet.de ha már a kialakitott utnál tartunk azon nem törték el páran a lábukat.ficam az biztos volt.szerintem
a mustángok kimondottan tetszetek.de több autóra számitottam.a programokról hát nem is tom.az erotikus az kicsit erős kifejezés.a strandon több az erotika mint a kocsimosásnál volt.a meghirdetett progiból vasárnap én nem láttam semmit azon kivül högy pár emberke ugrált a bungejumpingon
.az egész területet végigjártuk lassan kb30 perc alatt.egy darab egyedi motort láttam. röviden ennyi.
a mustángok kimondottan tetszetek.de több autóra számitottam.a programokról hát nem is tom.az erotikus az kicsit erős kifejezés.a strandon több az erotika mint a kocsimosásnál volt.a meghirdetett progiból vasárnap én nem láttam semmit azon kivül högy pár emberke ugrált a bungejumpingon

na itt aztán van minden. de ahogy kerülnek fel a galériák a képek alapján én is láttam olyant amit megnéztem volna.

Asszem eléggé meg tudja alapozni az alaphangulatot az hogy valahova milyen körülmények közt jutsz be.. ha már a bejáratnál atrocitások érnek, akkor már bent sem leszel elfogulatlan..
de mondom én fennakadtam volna a bejáratnál, merthogy a kajámat italomat oda nem adtam volna az is 100% :)
de mondom én fennakadtam volna a bejáratnál, merthogy a kajámat italomat oda nem adtam volna az is 100% :)
Akkor utcára se menj ki, mert tele van gorillával ... ülj otthon a gépelőtt! ... ott biztonságban vagy, és talán nem szól be senki semmit.
Csak azt nem értem miért teszel ennyi erőfeszítést és kommentet, hogy egy rendezvényről negatív vélemény legyen?
Csak azt nem értem miért teszel ennyi erőfeszítést és kommentet, hogy egy rendezvényről negatív vélemény legyen?
de, ő biztos

Ha eljöttél volna lehet nem ezt mondanád!

én ilyeneket nem veszek fel tudom hogy csak irigyek mert nekik csak suzuki swiftjük vagy kispolákjuk van

legalább is felénk az össze izomagyú kidobónak csak ilyen autóik vannak

képeket most raktam fel user galériába
már csak arra várok hogy engedélyezzék

Én nem bántam meg az itthonmaradást.. szerintem a kapuban visszafordultam volna az extrabunkó kajatolvaj biztonságiőrök hatására..
amíg a gorilla egy tuningtalálkozón beszól hogy "minek ültetted le a verdát".. addig eléggé meg lesznek ezek bélyegezve..
amíg a gorilla egy tuningtalálkozón beszól hogy "minek ültetted le a verdát".. addig eléggé meg lesznek ezek bélyegezve..
Most nem tudom,hogy végülis mire célzol,de én a tegnap napot végig a színpadotoknál töltöttem.
Piszok sok dologról lemaradtam,mert azt a műsört ami nálatok volt nem akartam kihagyni.
Most dícsérjem a forgó színpadot?
Már a EXPO-n megmutattátok,hogy a színvonalat hozza a Carstyling,nem lett volna szerintem még 1 stand akinek eszébe jut,hogy ne csak egy szimpla fölhajtós színpad legyen.
No most akkor le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát.
És akkor a lényeg:JÓK VOLTATOK FIÚK!
Piszok sok dologról lemaradtam,mert azt a műsört ami nálatok volt nem akartam kihagyni.
Most dícsérjem a forgó színpadot?

Már a EXPO-n megmutattátok,hogy a színvonalat hozza a Carstyling,nem lett volna szerintem még 1 stand akinek eszébe jut,hogy ne csak egy szimpla fölhajtós színpad legyen.
No most akkor le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát.

És akkor a lényeg:JÓK VOLTATOK FIÚK!
Én sajnos nem tudtam elmenni! Csak kívülről ládtam!
Kiváncsi lennék tényleg, hogy milyen volt! Elég sok negatív vélemény hallotam, de sok pozitiv is volt!

Kiváncsi lennék tényleg, hogy milyen volt! Elég sok negatív vélemény hallotam, de sok pozitiv is volt!

Messze a CS standnál voltak a legtöbben nem hiába. Ez azért sok mindent elárul a szinvonalról. Köszönjük Nektek a felejthetetlen hétvégét és a minőségi műsort is
az a forgos nagyon komoly volt!!!!!!!!

sok kis ottnemlevőssel foglalkozni nem is kell
ez magyarország,más nem megy csak a fika!
álljon neki ilyet csinálni,és meglátjuk mi lesz belőle

sok kis ottnemlevőssel foglalkozni nem is kell

ez magyarország,más nem megy csak a fika!
álljon neki ilyet csinálni,és meglátjuk mi lesz belőle
az írt negatív kommentek alapján én is lelombozódtam sőt tegnap estig nem is volt egyetlen 1 pozitív komment és emiatt nem mentem le vasárnap 
most már tényleg kiváncsi lennék kinek van igaza bár inkább hiszek neked, ha te azt írod jó volt akkor tuti hogy az volt, téged ismerlek annyira hogy nem beszélsz mellé
várom a cikket és a kélpeket hogy végre lássam miről maradtam le, amúgy még mindig nincs kész a kocsim, és lehet infernora se lesz meg

most már tényleg kiváncsi lennék kinek van igaza bár inkább hiszek neked, ha te azt írod jó volt akkor tuti hogy az volt, téged ismerlek annyira hogy nem beszélsz mellé

várom a cikket és a kélpeket hogy végre lássam miről maradtam le, amúgy még mindig nincs kész a kocsim, és lehet infernora se lesz meg

Még annyit hozzátennék, hogy úgy érzem mi is igen komolyan kitettünk magunkért megjelenésben, felhajtásban, vagy akár az ajándékokban, magyarországon egydeülálló fejlesztésű autós színpadot vittünk ami éppen hogy csak elkészült a rendezvényre (szombat estére ért oda, egyenesen a lakatostól) heteket készültünk hogy minden frankó legyen, de minderről ugye egy k.va szó sem esik.
Bezzeg az, hogy a szombati ideiglenes színpadunk milyen volt, az meg van jegyezve. Őszintén gratulálok nektek srácok ehhez a hozzáálláshoz. Igazából lssan de biztosan bele kell nyugodnom, hogy teljesen mindegy, mit csinál az ember, ebben az országban úgyis csak az kap hangsúlyt ami szar.
Nos, én személy szerint emiatt vagyok csalódott, de nagyon.
Nah, bővebben a cikkben, nemsokára lesz sok kép meg minden...
Bezzeg az, hogy a szombati ideiglenes színpadunk milyen volt, az meg van jegyezve. Őszintén gratulálok nektek srácok ehhez a hozzáálláshoz. Igazából lssan de biztosan bele kell nyugodnom, hogy teljesen mindegy, mit csinál az ember, ebben az országban úgyis csak az kap hangsúlyt ami szar.
Nos, én személy szerint emiatt vagyok csalódott, de nagyon.
Nah, bővebben a cikkben, nemsokára lesz sok kép meg minden...
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!
Mivel a kocsik VIP belépővel közlekedhettek így nem a látogatói rend alá tartoztak.
Magyarul:ha nem kereskedelmi mennyiséget akartál volna bevinni akkor nem szóltak.