Szombatonként Gyorsulás
aktuális téma

Szombaton gyorsulást szeretnénk újra összehozni a 17.kerületben az EGIS mögött !
Több megjelenítése
Kevesebb megjelenítése

Nyilas_18
2009. január 22. 16:21
ÁÁÁ vicces ez az egész ! De az a gáz hogy igazad van !

Nyilas_18
2009. január 22. 16:20
Jahhhhh ! Ezt úgymondod mintha valami bűncselekményt szerveznék XD Külömben is , nem az én autómmal megyek ki ! 

sztem még most ird le ide hogy elmaad megizé meg hozé..

Nyilas_18
2009. január 22. 16:18
Láttam máár ! Mi szeretjük az izgulást....aki fél vagy nem tetszik így neki az menjen LEGÁLIS megrendezett gyorsulásra !
Csak tudod nem azért nem nennek sokan megrendezettre mert nincs pénze , hanem azért mert egy gyári 1.3-mas suzukival nem akar odaállni vagy egy Daewo Matizzal ,itt meg oda mer állni ! 

legnagyobb para.. látszik a rendszámod.. most szivatsz vkit asszem tátáááá
hja meg a rendi bácsik sem szeretnék.. hmm szal ismét csak para...
ez alapján megcsak rád vonják a szervezettséget

láttál már 50autót egyben? az már tömeg főleg ha ilyenről van szó
őszi evo találkozón fent a citadellánál ahol már összesen 20 autó nem volt talán vagy 8-10rednőrt kűldtek a népre, ez teljesen mind1 idő kérdése h feszíteni kezdjenek
egyébként nem is feltétlenül értem miért kell feltétlen ilyen hely, meg lehet oldani akárhol ha épp olyanja van az embernek, attól mer kinevezett helyen és illegálisnak van hííívva nem lesz senki rajabb, nem beszélve a résztvevők nincsenek szelektálva de ez már olyna probléma mai nem megyek bele.....

egyébként nem is feltétlenül értem miért kell feltétlen ilyen hely, meg lehet oldani akárhol ha épp olyanja van az embernek, attól mer kinevezett helyen és illegálisnak van hííívva nem lesz senki rajabb, nem beszélve a résztvevők nincsenek szelektálva de ez már olyna probléma mai nem megyek bele.....
Nyilas_18
2009. január 22. 16:05
Amúgy 8-9 felé van gyülekező !!! 

Nyilas_18
2009. január 22. 16:05
Mi is ottleszünk ! 

Nyilas_18
2009. január 22. 16:04
Hátaztáán ! Olvassák ! Jöjjenek ki és beszélgetünk velük.....legtöbbel lehet beszélni....Szigeten is beszélgettem velük és mondták hogy van fél óránk hogy elmenjünk...és nem geciskedtek... nem néztek át minden autót meg büntetgettek meg mindenkit ! Meg Istenem ha kijönnnek hát kijönnnek ! Akkor elmegyünk ha muszáj és ennnyi.
ok! köszi! akkor szombaton mi kimegyünk!!! (persze csak ha nem fog szakadni az eső!

Majd ezentúl lesznek, szerinted nem olvassák???
mellesleg.. tél van ha nem tűnt volna fel. :D
mellesleg.. tél van ha nem tűnt volna fel. :D
Nyilas_18
2009. január 22. 16:00
Nyííílván mindenhol ottvannak ! De ép ezért mivel itt nem lesz több100 autó csak 50körűl és eddig nem voltak kint soha ( lekopogom) ezért ez tűnik a legjobb helynek ! Sose fogsz olyan helyet találni ahol a rendőrveszély ne fenyegetne hisz épp ezért ILLEGÁLIS GYORSULÁS! 

Nyilas_18
2009. január 22. 15:58
Szigeten volt minden.... BMW M6 , 3000GT , Porsche és az Infinity késöbb 350Z ( ismertem is őket) , azért voltak kint komoly autók is de persze volt karácsonyfa égősoros autó az alvázán !
meg persze sok gyári kismotoros autók ! De ettől jó az egész hogy mindenki érvényesűlhet ! 

magyar rendőrség az pont ilyen
ahol lehet sarcol, zsákutcában úgyna úgy 50 a megengedett meg közút akkoris stb, nomeg majd a "ti érdeketekben" fognak elhajtani, ön és közveszélyeztetés stb, nekem mind1 nem vagyok semmi jónak elrontója de bele kell kalkulálni őket és nem a jóhaveri szerepben

Nyilas_18
2009. január 22. 15:55
Keresztúrrol ha jössz a naplástó felé.......ott lesz baloldalon egy kamion parkoló ( busz is van bent ) ott kell elmenni balra és ahol lesz az EGIS tábla ott lesz egy kis balrakanyarodó sáv ott lemész ( ott épülnek új házak , párdarab) lesz egy kis földes út is de ha ott bentvagytok és lehúzod az ablakot már fogod hallani a hagot ! 

Nyilas_18
2009. január 22. 15:51
Igaz ! De pesten normális rendőrök vannak ( legalábbis én eddig csak normálisakat fogtam ki ) és nemhinném hogy kötöszködnénk mert semmi indokuk nicns arra hogy elküldjenek.....nem hangoskodunk mert senki nem hallja és egy olyan utón gyorsulunk ami nincs forgalomba tehát aztse mondhatják hogy veszélyes dolgot csinálunk mert ott csak mi vagyunk !( ugyebár zsákutcában gyorsulunk)
sziget?
a szigetre finoman szólva is ne maz igényesebbek jártak, nem az az etalon

a szigetre finoman szólva is ne maz igényesebbek jártak, nem az az etalon
Ha Te is hozzá szeretnél szólni, jelentkezz be!